Mini ITX PC için öneriler

Untex

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba;
Mini ITX PC toplamak istiyorum, laptopların aşırı pahalılığı ve eskidiği zaman istediğim gibi yükseltme yapamadığım için bu kararı aldım. Bir kaç seçenek var elimde fakat alacağım kasada ATX desteği olan PSU var ve 330mm yatay bir şekilde konumlandırabileceğim ekran kartı desteği var sizden ricam bana uygun ekran kartı ve PSU önermeniz aklımdaki bileşenler bunlar.
PC bileşenleri;
SilverStone Raven rvZ03B model mini ITX kasa.
Gigabyte B450 Aorus Pro Wi-Fi mini ITX
Ryzen 3700X.
Ekran kartı olarak 1660 Ti 2070 arası fakat boyutlarını bilmediğimden 330mm e yakın ekran kartı önerisi
Gold sertifikalı bir PSU önerisi kaç W olacağını bilmiyorum onu da önerirsiniz sevinirim.

High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri Sharkoon Gold Zero modeli de piyasada var ancak almayın. Korumaları eksik ve Çin kapasitörleri kullanılıyor.

Bütçe var ise modüler güç kaynağı kablolama alanı için çok daha iyi olur; XPG Core Reactor 650W 80 Plus Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-650w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-psu/ Bu tür modeller de mevcut.

R7 3700X ve GTX 1660Ti için 550W'da yeter ancak yüke girme durumu ve daha stabil olması için fazladan 100W-150W almak mantıklı tercih olur.

Boyutlar:
Boyutlar (Braket ile): 245 * 134 * 41 mm
Boyutlar (Braketsiz): 230 * 119 * 38 mm

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ASUS güç kaynağını alabilirim bütçe elime geçince. 1660 Ti MSI Gaming Z modelinin boyutu kasaya uyar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…