Mini iTX Sistem Topalma

Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar Technopat Ailesi. Mini iTX bir oyun bilgisayarı toplamak istedim taşıma açısından valize at götür şeklinde kolay olması için. Topladığım sistem aşağıdaki gibidir. Bu konudaki bilgili arkadaşların tavsiyelerini de almak isterim. Sormak istediğim de birkaç soru olacak.

Birincisi: Performans açısından normal bir kasaya göre kayıp yaşar mıyım?
İkincisi: GTX 760 2 yıl daha oyunları ultrada çalıştırmama yeter mi?
Üçüncüsü: Koymayı unuttuğum parça var mı? Performans kaybetmeden fiyatı düşürebilir miyim?
NOT: HDD zaten olduğu için eklemedim.
mini itx.jpg

Hocam bu sistemi almanız daha iyi olacaktır. Zira GTX 970 bulunuyor. Ayrıca Mini-ITX kasaların bildiğim kadarıyla hava sirkülasyonu çok iyi değil. Bu yüzden overclock ne kadar mümkün olur bilmiyorum. Yine de size kalmış. GTX 960 bence alınabilir değil. Fiyatı çok yüksek. GTX 970 daha mantıklı bir seçim olur. Umarım beğenirsiniz.
Ekran Kartı: GTX 970

Dosya Ekleri

• Mini ITX.JPG
    Mini ITX.JPG
    71,8 KB · Görüntüleme: 354
@Adion öneriniz için teşekkür ederim doğru söylüyosunuz hava sirkülasyonu çok iyi değil o yüzden sıvı soğutma eklemiştim. overclock parçalarından vazgeçip gtx 970 eklemek çok daha performanslı olacak :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı