spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 31 Ağustos 2023 #11 Giresungüzeli dedi: Arkadaşlar ben dizüstü bilgisayar klavyesine alışığım masaüstü bilgisayar alacağım o yüzden klavye lazım mini klavye mi öneririrsiniz normal klavye mi? Genişletmek için tıkla... Full klavye seviyorum ben. Yarım olan hiç bir şeyden haz etmem
Giresungüzeli dedi: Arkadaşlar ben dizüstü bilgisayar klavyesine alışığım masaüstü bilgisayar alacağım o yüzden klavye lazım mini klavye mi öneririrsiniz normal klavye mi? Genişletmek için tıkla... Full klavye seviyorum ben. Yarım olan hiç bir şeyden haz etmem
Giresungüzeli Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #12 700 ve altı leaven k 620 almayı düşünüyorum. K 620 alacağım ama Türkçe değil sanırsam Türkçe yapılabiliyor mu sonradan klavye?
700 ve altı leaven k 620 almayı düşünüyorum. K 620 alacağım ama Türkçe değil sanırsam Türkçe yapılabiliyor mu sonradan klavye?