slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 23 Mayıs 2020 #11 efedesu dedi: Kucuk boy klavyede tuslarda kucuk geliyor. Sizin karariniza kalmis aslinda. Genişletmek için tıkla... Anladım aslında teşekkürler. Benim aradığım şey aslında tuşları küçük olan klavye.
efedesu dedi: Kucuk boy klavyede tuslarda kucuk geliyor. Sizin karariniza kalmis aslinda. Genişletmek için tıkla... Anladım aslında teşekkürler. Benim aradığım şey aslında tuşları küçük olan klavye.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 23 Mayıs 2020 #12 Küçük boy klavyede (%60 yada TKL mesela) tuşlar daha küçük değildir. Tuş boyutları standart. Sadece tuş sayısı daha az. Yurt dışında yaşıyorsan çok daha fazla seçenek var. Keychron K6 inceleyebilirsin. Biraz aşıyor gibi bütçeni gerçi.
Küçük boy klavyede (%60 yada TKL mesela) tuşlar daha küçük değildir. Tuş boyutları standart. Sadece tuş sayısı daha az. Yurt dışında yaşıyorsan çok daha fazla seçenek var. Keychron K6 inceleyebilirsin. Biraz aşıyor gibi bütçeni gerçi.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 23 Mayıs 2020 #13 Cooler Master SK630'a bakabilirsiniz.
slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 23 Mayıs 2020 #14 221420 dedi: Küçük boy klavyede (%60 ya da TKL mesela) tuşlar daha küçük değildir. Tuş boyutları standart. Sadece tuş sayısı daha az. Yurt dışında yaşıyorsan çok daha fazla seçenek var. Keychron K6 inceleyebilirsin. Biraz aşıyor gibi bütçeni gerçi. Genişletmek için tıkla... Tuş boyutları standart diye daha ilgimi çekmiyor artık. Fakat biraz araştırarak Cooler Master SK621 modelini buldum. Biraz fiyatı pahalı ama istediğimi alayım klavyeden alırım her türlü alırım.
221420 dedi: Küçük boy klavyede (%60 ya da TKL mesela) tuşlar daha küçük değildir. Tuş boyutları standart. Sadece tuş sayısı daha az. Yurt dışında yaşıyorsan çok daha fazla seçenek var. Keychron K6 inceleyebilirsin. Biraz aşıyor gibi bütçeni gerçi. Genişletmek için tıkla... Tuş boyutları standart diye daha ilgimi çekmiyor artık. Fakat biraz araştırarak Cooler Master SK621 modelini buldum. Biraz fiyatı pahalı ama istediğimi alayım klavyeden alırım her türlü alırım.