Mini klavyede yön tuşlarını kapatma

RGB var diye alıyorsunuz fakat, klavye 2 aya çift tıklıyor diye konu açarsınız. Switchi dandik 1 yıl götürmez.

İade edebilirsen başka klavyelere yönelmen daha iyi olur.
Ben normal de hot-swap olmayan klavyeleri kullanmıyorum. Modlanabilir ve hobim olarak da ilgileniyorum. Sadece rgb var diye değil. Klavye ben de 1 seneye yakın var ve aktif olarak da bazen kullanıyorum. ( Yazılım çalıştığım için alışkanlık oldu sürekli klavye değişiyorum) bu yüzden herhangi bir sorununu görmedim. Hiç bir tuşu çift veya basmama gibi bir şey çıkarmıyor. Tabi biraz teknoloji ve bütçe meselesi ile de alakalı olabilir. Ama yine de iyi klavye.

Ben normal de hot-swap olmayan klavyeleri kullanmıyorum. Modlanabilir ve hobim olarak da ilgileniyorum. Sadece RGB var diye değil. Klavye ben de 1 seneye yakın var ve aktif olarak da bazen kullanıyorum. ( yazılım çalıştığım için alışkanlık oldu sürekli klavye değişiyorum) bu yüzden herhangi bir sorununu görmedim. Hiçbir tuşu çift veya basmama gibi bir şey çıkarmıyor. Tabii biraz teknoloji ve bütçe meselesi ile de alakalı olabilir. Ama yine de iyi klavye.

6 ay kullandım, 5 tuş çift tıklıyordu bazen tıklamıyordu sizin sorun yaşamamanız dandik olduğu gerçeğini değiştirmez.

Hocam ben de şu an 2 tane klavye var Biri Havit Gamenote KBL884 LCD ekranlı bu red switch bir de zaten yukarı da bahsettiğim o da mavi switch. Ben normal de mavi switch daha çok severim. O yüzden ziyoulang T60'ı almıştım çok hafif de olsa kulağınıza azıcık yay sesi gelebilir. İyi yani genel olarak ben bir problem görmedim ama 2 versiyonu var Rainbow ve RGB olan pek fiyat farkı yok ise RGB olanını alın mutlaka
FN+ENTER ne işe yarıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı