IDWG modelinde 50W subwoofer bulunuyor. IDG modeli sadece 55 inç olan. Televizyon mu bakıyorsunuz? Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.
Idwg modelinde 50W subwoofer bulunuyor. Idg modeli sadece 55 inç olan. Televizyon mu bakıyorsunuz? Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.
Next'in bu televizyonu ile fiyat performans açısından yarışabilecek başka TV yok sanırım. Idwg modelini sipariş verecektim bitmiş bunu değerlendireyim o zaman.
Next'in bu televizyonu ile fiyat performans açısından yarışabilecek başka TV yok sanırım. Idwg modelini sipariş verecektim bitmiş bunu değerlendireyim o zaman.
Evet yok. Gelir gelmez yerel karartmayı yüksek yapın. Bu şekilde local diming özelliğini tamamen kullanmış oluyorsunuz. Televizyonda bir sürü ayar var.
Hocam birsürü ayar var kesin birşey yazamam. Çoğu kendi isteğinize bağlı şeyler zaten. Yerel karartmayı kesinlikle yüksek yapın. Bilgisayar modu, eARC gibi özellikler var onuda ihtiyaç halinde kullanırsınız.