Mini LED TV alınır mı?

lofiweb

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 ~ RX 6700XT ~ B550M DS3H ~ XPg 8x2 GB DDR4 3200MHz ~ FSP Hyper 80+ PRO 700W PSU
Merhaba, salon için bir TV arıyoruz uygun fiyatlı mini LED buldum sizce nasıl? Alınır mı?

Idwg modelinde 50W subwoofer bulunuyor. Idg modeli sadece 55 inç olan. Televizyon mu bakıyorsunuz? Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Next'in bu televizyonu ile fiyat performans açısından yarışabilecek başka TV yok sanırım. Idwg modelini sipariş verecektim bitmiş bunu değerlendireyim o zaman.

Next'in bu televizyonu ile fiyat performans açısından yarışabilecek başka TV yok sanırım. Idwg modelini sipariş verecektim bitmiş bunu değerlendireyim o zaman.
Evet yok. Gelir gelmez yerel karartmayı yüksek yapın. Bu şekilde local diming özelliğini tamamen kullanmış oluyorsunuz. Televizyonda birsürü ayar var.

Evet yok. Gelir gelmez yerel karartmayı yüksek yapın. Bu şekilde local diming özelliğini tamamen kullanmış oluyorsunuz. Televizyonda bir sürü ayar var.

Yapılması gereken tüm ayarları yazar mısınız rica etsem buraya. Alan arkadaşlar da bu şekilde faydalanmış olur.

Yapılması gereken tüm ayarları yazar mısınız rica etsem buraya. Alan arkadaşlar da bu şekilde faydalanmış olur.
Hocam birsürü ayar var kesin birşey yazamam. Çoğu kendi isteğinize bağlı şeyler zaten. Yerel karartmayı kesinlikle yüksek yapın. Bilgisayar modu, eARC gibi özellikler var onuda ihtiyaç halinde kullanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı