Mini numpad klavyeye custom switch takılır mı?

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,
Ofiste kullanmak için Temu'dan Aula F75 sipariş ettim fakat işim gereği numpad gerekli oluyor. Bunun için harici küçük numpad klavye alacağım görseldeki gibi.

1730708089141.png

Ayrietten Akko 5075b sahibiyim. Yanında gelen keycap ve ekstra switchler var elimde. Böyle bir numpad klavyeye V3 Cream Blue Pro switch takıp kendi keycaplerini takmak mümkün müdür?

Selamlar,
Ofiste kullanmak için Temu'dan Aula F75 sipariş ettim fakat işim gereği numpad gerekli oluyor. Bunun için harici küçük numpad klavye alacağım görseldeki gibi.

Eki Görüntüle 2344287

Ayrietten Akko 5075b sahibiyim. Yanında gelen keycap ve ekstra switchler var elimde. Böyle bir numpad klavyeye V3 Cream Blue Pro switch takıp kendi keycaplerini takmak mümkün müdür?
Hotswap bi numpad alırsan yapılabilir.

Hotswap bir numpad alırsan yapılabilir.

Hangi çılgın marka mini hotswap numpad klavye satıyordur acaba 😀

Hotswap bir numpad alırsan yapılabilir.

Hocam sizce bu hotswapli mi ben çözemedim.

Hangi çılgın marka mini hotswap numpad klavye satıyordur acaba 😀

Hocam sizce bu hotswapli mi ben çözemedim.

Sanırım değil attığın.

Bu attığım yeterli gelir mi evet tüm tuşlar yok ama sayılar falan var içinde.

Sanırım değil attığın.

Bu attığım yeterli gelir mi evet tüm tuşlar yok ama sayılar falan var içinde.

Hocam bu bir garip duruyor zaten aulanın fiyatı 575TL bu 510 TL bir de Çin'den gelecek mecbur normal switch numpad alacağım 300 TL'ye falan.

Hocam bu bir garip duruyor zaten aulanın fiyatı 575TL bu 510 TL bir de Çin'den gelecek mecbur normal switch numpad alacağım 300 TL'ye falan.
Garip duruyor derken. Numpad'de bulunan sayı tuşlarının hepsi var. Ses tekerleği var. Zaten geri kalan tüm tuşları diğer klavyeden açabiliyorsun. Aynı zamanda Hotswap.

Biraz pahalıya geliyor ama bu var.

Son düzenleme:
Garip duruyor derken. Numpad'de bulunan sayı tuşlarının hepsi var. Ses tekerleği var. Zaten geri kalan tüm tuşları diğer klavyeden açabiliyorsun. Aynı zamanda hotswap.

Biraz pahalıya geliyor ama bu var.

Hocam her türlü pahalıya geliyor ya ucuza patlatmak istemiştim de mecbur normal switch ucuz bir şey alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı