Mini PC ile yayıncı bilgisayarı olur mu?

Bazkarda

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, ben yarı profesyonel CS2 oyuncusuyum, genel olarak oyun oynadığım için bir yandan da yayın açmak istiyorum ama bütçem çok sınırlı, ben 128 GB SSD 8 GB RAM'li bir mini PC alsam OBS için yeterli olur mu? Yayın açmak için daha doğrusu? Yoksa biraz özellikli bir şeyler mi gerekiyor, işlemcisi falan çok kötü olacağı için sıkıntı çıkar mı bilemedim, yoksa Windows açsa yeterli olur mu?

Bahsettiğiniz PC'nin diğer sistem özelliklerini söylerseniz size yardımcı oluruz, işlemcisi genelde iyi diye biliyorum mini tanışabilir olanlardan bahsediyorum, tabii ki harici ekran kartı filan yok onlarda, bir bilginiz var mı bu işlerde?

Bahsettiğiniz PC'nin diğer sistem özelliklerini söylerseniz size yardımcı oluruz, işlemcisi genelde iyi diye biliyorum mini tanışabilir olanlardan bahsediyorum, tabii ki harici ekran kartı filan yok onlarda, bir bilginiz var mı bu işlerde?

İkinci el alacağım için yazdım şimdi ama internetten baktığım kadarıyla işlemcisi Intel Celeron J1900 bu ama emin değilim o yazınca tekrar yazarım sizce bu yeterli olur mu?

İkinci el alacağım için yazdım şimdi ama internetten baktığım kadarıyla işlemcisi Intel Celeron J1900 bu ama emin değilim o yazınca tekrar yazarım sizce bu yeterli olur mu?

Başta bahsettiğiniz şey ile bu PC'nin alakası yok hocam, ekran kartsız PC'yi ne yapacaksınız hocam 😁, bu dediğiniz işlemciye baktığımda açıkçası bir şeye yaramaz gibi, i3 2100 Serisinden çok çok daha kötü, kendiniz bir PC toplamanız en iyisi olacaktır hocam.

Başta bahsettiğiniz şey ile bu PC'nin alakası yok hocam, ekran kartsız PC'yi ne yapacaksınız hocam 😁, bu dediğiniz işlemciye baktığımda açıkçası bir şeye yaramaz gibi, i3 2100 Serisinden çok çok daha kötü, kendiniz bir PC toplamanız en iyisi olacaktır hocam.

USB 3.0 olduğu için bunu tercih ediyorum 1080 60FPS verebilmek için eski kasamı upgrade edeyim diyordum ancak USP 3.0 yok üstünde 720 60 FPS alabiliyorum Max ondan sanırım eğer dediğim gibi bu mini PC'de de yayın açabileceksem sıkıntı yok tek OBS için kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı