Mini PC'ler alınır mı?

kayratoki

Hectopat
Daha fazla  
Yaza doğru Almanya'ya gideceğim. Eli boş dönmek istemiyorum. Bir PC almak istedim ama bütçem 600€ civarında. RTX'li laptoplar da 750-800€'dan başlıyor (yanlış olabilir). Bende arkadaşlarla arada MC, CS, Fortnite falan oynamalık bir bilgisayar istiyorum. Aklımı şu mini PC'ler çeldi. Ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_2825.png
    248 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_2826.png
    267,7 KB · Görüntüleme: 133
Hocam iiiyidir kullanmadum değil zamanunda.

@kayratoki
Şu anda mini pc den yazıyorum. Dell optiplex. İntel i3 9100
Oyun hiç oynamıyorum ve tabi ki oyun için alınmaz..
Ofis ve ev için ise bana göre harika..

EK: Yıllarca Laptop kullandıktan sonra arıza halinde sistemi komple çöpe atmak zoruma gittiği için bu sefer mini PC tercih ettim.

@kayratoki
Şu anda mini pc den yazıyorum. Dell optiplex. İntel i3 9100
Oyun hiç oynamıyorum ve tabi ki oyun için alınmaz..
Ofis ve ev için ise bana göre harika..
Sizin cihaz i3 9100 ama ya. 7840HS işlemcide oyun da oynanır bence. Hatta dediğim gibi Thunderbolt desteği varsa, istersen alırsın bi ekran kartı ve PSU, oyunları yüksek grafikte de oynarsın.

Sizin cihaz i3 9100 ama ya. 7840HS işlemcide oyun da oynanır bence. Hatta dediğim gibi Thunderbolt desteği varsa, istersen alırsın bi ekran kartı ve PSU, oyunları yüksek grafikte de oynarsın.
Elbette oynanır hocam. Kastımız gaming bir PC gibi olmaz.
Örneğin ben mini PC mde Alien Shooter oynamıştım.
O sistemde çok daha iyileri oynanır..

Bunlar yerine el konsolu almıyorsunuz? Hem ekranıda var ve güzel performanslılar. Asus rog ally 2 alabilirsiniz
Ailem el konsoluna erişim kolay olduğu için , derslerine odaklanamasın dedi .

Ben şahsen bu cihazların oyun için verimli olduğunu düşünmüyorum. Ama bu resimdeki cihazlarında özellikleri göz kamaştırıyor doğrusu.
Sizce bu cihaz mı daha mantıklı Mac mini m4 mü
Yani oyun da oynamak istiyorum ama kullanım ömrü nasıl olur

Eğer ısınmıyorsa iş görür. Ayrıca Thunderbolt soketi varsa harici ekran kartı da kolayca takılabilir.
Nasıl öğrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…