Mini PC'ler alınır mı?

Mac cihazlarda oyun işi benim bildiğim daha sıkıntı. Oyun için mini PC'ler iyi değil ancak attığınız modellerin özellikleri de fena değil. Oyun sırasında sıcaklıkta dolayı performans düşüşü olacak diye düşünüyorum.
Çok hakim olmadığın için soruyorum , sıcaklık performansı ne kadar etkiler . Mesela 100fps den 40fpsye düşürür mü?

Mac cihazlarda oyun işi benim bildiğim daha sıkıntı. Oyun için mini PC'ler iyi değil ancak attığınız modellerin özellikleri de fena değil. Oyun sırasında sıcaklıkta dolayı performans düşüşü olacak diye düşünüyorum.
Bide sizce bu pc beni ne kadar idare eder

Çok hakim olmadığın için soruyorum , sıcaklık performansı ne kadar etkiler . Mesela 100fps den 40fpsye düşürür mü?
Benim bilgisayar kızarması ile meşhur şu günlerde 60 derecede orta ayarlarda yaklaşık 50 kare saniyede çalışan NFS:Underground 2 oyunu şu günlerde 90 derecede çalıştığı için düşük ayarlarda bile 40 kare saniyede çalışıyor. Siz düşünün artık. Benim elimdeki makine neredeyse 20 yıllık işimi görüyor ama mini PC değil.

Benim bilgisayar kızarması ile meşhur şu günlerde 60 derecede orta ayarlarda yaklaşık 50 kare saniyede çalışan NFS:Underground 2 oyunu şu günlerde 90 derecede çalıştığı için düşük ayarlarda bile 40 kare saniyede çalışıyor. Siz düşünün artık.
Yani oynayacağım oyunlar zaten Mc , Cs , Fortnite falan olucak . Sizce alırsam beni 3-4 yıl idare eder mi

Yaza doğru Almanya'ya gideceğim. Eli boş dönmek istemiyorum. Bir PC almak istedim ama bütçem 600€ civarında. RTX'li laptoplar da 750-800€'dan başlıyor (yanlış olabilir). Bende arkadaşlarla arada MC, CS, Fortnite falan oynamalık bir bilgisayar istiyorum. Aklımı şu mini PC'ler çeldi. Ne düşünüyorsunuz?
Alır ama yüksek gereksinli oyunları oynatmaz ama orta ve düşük gereksinli oyunlar oynatır ama istiyorsan ben yüksek gereksinli oyun oynamak istiyorsan harici bir ekran kartı takılır ama eGPU DOCK lazım olur mini pc Amd Ryzen işlemcili olanları al

PS al. Mantıksız mini PC.
masaüstü almak kötü bence

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı