Mini Tower Kasa Tercihi Ve Güç Kaynağı Önerisi

Makaleler
1
Yer
Papua Yenigine
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı forumlar diliyorum. İmzadan da göründüğü gibi G3258 li bir sistem toplama içerisindeyim yalnız yaz aylarında yazlıkta tatil yaptığımız için kasa olarak Mini Tower tercih edeceğim. Bu konuda kasa olarak aklımda 2 tercih var bir de sizin görüşlerinizi almak isterim. Birde bu kasalara uygun 550 W güç kaynağı önerirseniz sevinirim.

Hocam iki kasa arasında gerçekten kararsız kaldım. Aklıma takılan diğer bir soru ise ;
  • Bu kasalara standart ekran kartları olarak en fazla hangi karta kadar sığar?
  • Mini ITX ekran kartı alsam performans kaybı olur mu?
  • Bu kasaya uygun güç kaynağı boyutu diğer güç kaynaklarına göre daha küçük olmalı mıdır?

Öncelikle herkese hayırlı forumlar diliyorum. İmzadan da göründüğü gibi G3258 li bir sistem toplama içerisindeyim yalnız yaz aylarında yazlıkta tatil yaptığımız için kasa olarak Mini Tower tercih edeceğim. Bu konuda kasa olarak aklımda 2 tercih var bir de sizin görüşlerinizi almak isterim. Birde bu kasalara uygun 550 W güç kaynağı önerirseniz sevinirim.
Core v1 elite 130'a göre kısa yani istediğin kartı takamazsın ama buna karşın psu altta elite 130'da iste üstte yanı anakartı ahtapot gibi sarar o kablolar bana göre core v1 al bide Vs 550.

Hocam iki kasa arasında gerçekten kararsız kaldım. Aklıma takılan diğer bir soru ise ;
  • Bu kasalara standart ekran kartları olarak en fazla hangi karta kadar sığar?
  • Mini ITX ekran kartı alsam performans kaybı olur mu?
  • Bu kasaya uygun güç kaynağı boyutu diğer güç kaynaklarına göre daha küçük olmalı mıdır?
Performans kaybı yaşamazsınız. Standart bir güç kaynağı da işinizi görecektir.

Bu arada bu ekran kartı sığar.
www.vatanbilgisayar.com: GTX760 Gaming ITX GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

• İlk olarak ekran kartı almayı düşünmüyorum hocam G3258 içerisinde gömülü olan ekran kartı günlük işlerimi yapmaya ve Counter Strike 1.6 oynamaya yetecektir diye umuyorum. Yalnız sonradan alınacak olan ekran kartı sonrası hayal kırıklığına da uğramak istemem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı