Minidump analiz

Sorun sürücülerden kaynaklanıyor. RAM'lerde olabilir. Özellikle ekran kartı olmak üzere sistem özelliklerinizi belirtin lütfen.

Ekran kartı RX590 RAM'lerim G.Skill'teki bozulmuştu yeni 1 tane aldım diğerini Bilemiyorum.

Sorun sürücülerden kaynaklanıyor. RAM'lerde olabilir. Özellikle ekran kartı olmak üzere sistem özelliklerinizi belirtin lütfen.

Bir de Valorant'ta hiç hata vermeden oyundan atıyor onu da belirteyim.

PUBG'nin dosyalarını doğrulatın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutları uygulayın:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırın ve ardından aşağıda linkini verdiğim ekran kartınızın stesinden "Windows 10 - 64 Bit Edition" kısmından "Adrenalin 23.4.3 (WHQL Recommended)" adlı WHQL sertifikalı sürücüyü indirip kurun.
AMD - RX590 Sürücüleri

Dediğim gibi sorun RAM'lerinizde de olabilir. Memtest86 ile RAM testi yapın. Bir de şu soruma cevap verirseniz sevinirim. Aldığınız yeni RAM ile diğer RAM'inizin MHz ve CL değerleri, Marka ve modelleri aynı değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS sürümünüz güncel değil. Aşağıdaki linkten son sürümü indirip güncelleyin (Diğer sürücülerinizde güncel değilse yine güncelleyin buradan)

Not: Ekran kartınızın sürücülerini kesinlikle DDU ile silip yükleyin. Otomatik güncelleştirme uygulamalarından yapmayın. Eğer o şekilde yaparsanız eski sürücünün kalıntı dosyaları kalır. Bu da sıkıntılar doğurabilir. Bir de linkini verdiğim makaleyi okuyun dikkatlice. Sildiğinizde ekran gidip gelebilir veya bazı programlar kapatılabilir. Güvenli mod'da yaparsanız daha doğru olabilir ama farketmiyor. Gğvenli mod olmadan da yapabilirsiniz.

Not 2: CMD komutlarının sonuçlarını ve Memtest86 testinin sonuçlarını paylaşmayı unutmayın.

Şimdilik bu kadar. Bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.

PUBG'nin dosyalarını doğrulatın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutları uygulayın:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırın ve ardından aşağıda linkini verdiğim ekran kartınızın stesinden "Windows 10 - 64 Bit Edition" kısmından "adrenalin 23.4.3 (WHQL recommended)" adlı WHQL sertifikalı sürücüyü indirip kurun.
AMD - RX590 Sürücüleri

Dediğim gibi sorun RAM'lerinizde de olabilir. Memtest86 ile RAM testi yapın. Bir de şu soruma cevap verirseniz sevinirim. Aldığınız yeni RAM ile diğer RAM'inizin MHz ve CL değerleri, marka ve modelleri aynı değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS sürümünüz güncel değil. Aşağıdaki linkten son sürümü indirip güncelleyin (diğer sürücülerinizde güncel değilse yine güncelleyin buradan)

Not: Ekran kartınızın sürücülerini kesinlikle DDU ile silip yükleyin. Otomatik güncelleştirme uygulamalarından yapmayın. Eğer o şekilde yaparsanız eski sürücünün kalıntı dosyaları kalır. Bu da sıkıntılar doğurabilir. Bir de linkini verdiğim makaleyi okuyun dikkatlice. Sildiğinizde ekran gidip gelebilir veya bazı programlar kapatılabilir. Güvenli Mod'da yaparsanız daha doğru olabilir ama fark etmiyor. Gğvenli mod olmadan da yapabilirsiniz.

Not 2: CMD komutlarının sonuçlarını ve Memtest86 testinin sonuçlarını paylaşmayı unutmayın.

Şimdilik bu kadar. Bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.

RAM'lerin marka modeli aynı evet.

RAM'lerin marka modeli aynı evet.
Tamamdır o zaman. Memtest testi yapın yine de. Valorant'tan atıyor demişsiniz bir de. Minidump dosyalarında Vanguard ile ilgili bir dosyada görmüştüm Vanguard'ı silmenizi isteyecektim ama o olmayınca oyun oynanmıyor diye biliyorum. Var mı bilmiyorum ama Valorant'ın da dosyalarını doğrulatabiliyor musunuz? Ya da onun gibi bir şey. Varsa yapın.

Bekliyorum sonuçları. :)

CMD sonuçları.

1684603590580.png

Eki Görüntüle 1786502

BIOS olarak bunumu indireceğim beta version diyor ama? Çok olmadı ama bir ara güncellemiştim BIOS'u da.
Görmemişim. İndirmeyin onu. Beta sürümleri problem çıkartabiliyor.

BIOS güncellemeyin. Beta sürümünü saymazsak şuan da güncel BIOS'unuz. BIOS işlemini atlayın yani.

Durum nedir? @n4tsu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı