Keremica Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 31 18 Mart 2021 #1 Merhabalar bugün mavi ekran yedim fakat hata kodunu okuyamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Fakat dosyayı size atmak için arşive ekle diyorum ama minidump dosyasını arşivlememe izin vermiyor. Dosya Ekleri 2021-03-18 (2).png 10,8 KB · Görüntüleme: 63
Merhabalar bugün mavi ekran yedim fakat hata kodunu okuyamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Fakat dosyayı size atmak için arşive ekle diyorum ama minidump dosyasını arşivlememe izin vermiyor.
Çözüm Ma'at 18 Mart 2021 WinRAR'ı dosya konumundan yönetici olarak başlatın, WinRAR içerisinden bu dosyaları bulup arşivleyin.
WinRAR'ı dosya konumundan yönetici olarak başlatın, WinRAR içerisinden bu dosyaları bulup arşivleyin.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Mart 2021 #2 WinRAR'ı dosya konumundan yönetici olarak başlatın, WinRAR içerisinden bu dosyaları bulup arşivleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
WinRAR'ı dosya konumundan yönetici olarak başlatın, WinRAR içerisinden bu dosyaları bulup arşivleyin.