Minidump dosyalarını okumak kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unloaded Modules kısmından bahsediyorsan yapman gereken o zaten. Mesela RTCore64.sys dosyasının MSI Afterburner yazılımı ile alakalı olduğunu yazarak öğreniyorsun. Fakat ben neredeyse yüzlerce minidump dosyası okuya okuya o dosyanın Afterburner yazılımı ile ilişkili olduğunu görür görmez algılıyorum.
Size benden bir tavsiye gelsin o zaman. Lütfen ilk zamanlarınızda konulara cevap yazmak yerine konudaki minidump dosyalarını indirip bakın ve en iyi cevap ile karşılaştırın. Benim çözdüğüm konuları inceleyebilirsiniz. İlk konularımda her şeyi detaylıca yazıyordum. 10 maddelik çözümlerimin olduğunu biliyorum. Ayrıca her bilgisayara BIOS güncelle demeyin. Yanlış bir dosya tüm sistemi çökertir.
Cevabınız ve tavsiyeniz için teşekkürler. Yavaş yavaş öğreniyorum. Hemen konulara yardımcı da olamam zaten. :D

Dediğinizi uygulayacağım. En iyi cevapları dosyadaki veriler ile karşılaştıracağım. Kesin cevap dışında gereksiz yazı havuzu ile konuyu doldurmamaya dikkat edeceğim.

Tekrar teşekkür ederim. İyi akşamlar :)

Cevabınız ve tavsiyeniz için teşekkürler. Yavaş yavaş öğreniyorum. Hemen konulara yardımcı da olamam zaten. :D

Dediğinizi uygulayacağım. En iyi cevapları dosyadaki veriler ile karşılaştıracağım. Kesin cevap dışında gereksiz yazı havuzu ile konuyu doldurmamaya dikkat edeceğim.

Tekrar teşekkür ederim. İyi akşamlar :)
Bu arada sorunuz veya sorununuz olursa her daim sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sınava da çalışıyorum. Boş vaktim olmasın mı :)

Bence olmasın. :)

Sınav sürecinden sonra bol bol vaktiniz olacak. Üniversite'de de istediğin yeri tutturup adapte olursan, onca yoğunluğun arasında, bu tarz şeylere zaman ayırıp bakabiliyorsun.

Sınav sürecinden sonra bol bol vaktiniz olacak. Üniversite'de de istediğin yeri tutturup adapte olursan, onca yoğunluğun arasında, bu tarz şeylere zaman ayırıp bakabiliyorsun.
Haklısınız. Yavaş yavaş aktifliğimi azaltmaya çalışıyorum. Direkt bırakmayı denedim ve olmadı.

Düşünceniz için teşekkür ederim.

Merhaba Sosyal. Ben, bazı mavi ekran alan kullanıcıların minidump dosyalarını inceledim. Bazılarında sürücü eksikliği ve bellek hataları ile karşılaştım.

İlk defa minidump dosyaları analiz etmeye başladım. Bir mavi ekran hatasını bu şekilde kolayca tespit edebiliyor muyuz cidden?

Yoksa minidump analizi dışında mavi ekranın sebebini öğrenmemizi sağlayan başka şeyler de mi var?

Eğer minidump analizi bu kadar kolaysa kendimi bunun üzerinde geliştirebilirim. Bu minidump analizi hakkında beni detaylı olarak bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.

Konu ile alakası yok ama size bir minidump atsam yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı