S SinyorBrownie Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Minidump sadece mavi ekran sorunlarında mı hatayı çözmemize yarar? Yoksa bilgisayar direk kapanırsa onun da hatasını da söyler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
Minidump sadece mavi ekran sorunlarında mı hatayı çözmemize yarar? Yoksa bilgisayar direk kapanırsa onun da hatasını da söyler mi?
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 17 Kasım 2020 #2 SinyorBrownie dedi: Minidump sadece mavi ekran sorunlarında mı hatayı çözmemize yarar? Yoksa bilgisayar direk kapanırsa onun da hatasını da söyler mi? Genişletmek için tıkla... Mavi ekranın ne için verdiğini gösterir. Bir gün mavi ekran yerseniz buraya atın minidump dosyasını, yardımcı oluruz. (Ben böyle biliyorum) Artı 0 Eksi
SinyorBrownie dedi: Minidump sadece mavi ekran sorunlarında mı hatayı çözmemize yarar? Yoksa bilgisayar direk kapanırsa onun da hatasını da söyler mi? Genişletmek için tıkla... Mavi ekranın ne için verdiğini gösterir. Bir gün mavi ekran yerseniz buraya atın minidump dosyasını, yardımcı oluruz. (Ben böyle biliyorum)
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 17 Kasım 2020 #3 Evet, mavi ekran ve reset yiyince de yazar. Artı 0 Eksi
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 17 Kasım 2020 #4 Bilgisayar direkt kapanır ise bu yazılımsal değil donanımsal bir sorundur. Minidump ile alakası falan olmaz(Bazı istisnalar olabilir). Artı 0 Eksi
Bilgisayar direkt kapanır ise bu yazılımsal değil donanımsal bir sorundur. Minidump ile alakası falan olmaz(Bazı istisnalar olabilir).
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 17 Kasım 2020 #5 Bilgisayarınız resetlediğinde, mavi ekran hatası ve çökme olduğunda bu hataları rapor halinde tutulan dosyadır. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınız resetlediğinde, mavi ekran hatası ve çökme olduğunda bu hataları rapor halinde tutulan dosyadır.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 17 Kasım 2020 #6 SinyorBrownie dedi: Minidump sadece mavi ekran sorunlarında mı hatayı çözmemize yarar? Yoksa bilgisayar direkt kapanırsa onun da hatasını da söyler mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece çökme hatalarında işimize yarar. Bilgisayar direkt kapanırsa minidump oluşmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
SinyorBrownie dedi: Minidump sadece mavi ekran sorunlarında mı hatayı çözmemize yarar? Yoksa bilgisayar direkt kapanırsa onun da hatasını da söyler mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece çökme hatalarında işimize yarar. Bilgisayar direkt kapanırsa minidump oluşmaz diye biliyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 17 Kasım 2020 #7 Mavi ekran alındığında bellek dökümü oluşturur, kaydeder. o da Minidump'tır. Burada ilk paragrafta ve şurada da ilk paragrafta bahsediliyor. Artı 0 Eksi
Mavi ekran alındığında bellek dökümü oluşturur, kaydeder. o da Minidump'tır. Burada ilk paragrafta ve şurada da ilk paragrafta bahsediliyor.
KS KS S SinyorBrownie Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #8 bilgisayar kendiliğinden kapansa bunun neden dolayı olduğunu belirleyecek uygulama var mıdır? Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Kasım 2020 #9 Sadece mavi ekran sonucunda oluşturulur. Bilgisayarı kapatmazsanız, mavi ekrandaki yüzde %100 olduğunda minidump oluşturulur. Direkt kapanırsa/kapatırsanız oluşmaz. Artı 0 Eksi
Sadece mavi ekran sonucunda oluşturulur. Bilgisayarı kapatmazsanız, mavi ekrandaki yüzde %100 olduğunda minidump oluşturulur. Direkt kapanırsa/kapatırsanız oluşmaz.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 17 Kasım 2020 #10 SinyorBrownie dedi: Bilgisayar kendiliğinden kapanırsa, bunun neden dolayı olduğunu belirleyecek uygulama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çökme durumlarında da minidump'a yazar. Artı 0 Eksi
SinyorBrownie dedi: Bilgisayar kendiliğinden kapanırsa, bunun neden dolayı olduğunu belirleyecek uygulama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çökme durumlarında da minidump'a yazar.