Minimal logo tasarımım nasıl olmuş?

Tavsan pek minimal olmamis sanki.

Kendi çizimin olduğunu varsayıyorum. Profesyonel logolarda hatlar keskinlik önemlidir. Logonun kullanım alanı tabii ki de önemli ufak bir animasyon da kattın mı güzel bir video logosu olur.

Arkadaşlar minimal kavramını bilmiyorlar sanırım. Tasarımcılar basit elinin ucuyla yaptığı üstüne çok düşünmeden uğraşmadan yaptıkları çalışmalara minimal derler.

Minimal kavramını bilmiyor hocam. Anlatamazsın.

Arkadaşlar minimal kavramını bilmiyorlar sanırım. Tasarımcılar basit elinin ucuyla yaptığı üstüne çok düşünmeden uğraşmadan yaptıkları çalışmalara minimal derler.
Minimal logo tasarımcının çok fazla uğraşmadığı değil; basit ama anlamlı logolara denir. Mesela şu logo:

Sağdaki minimal bir logodur. Minimal logolarda çok fazla dikkat dağıtıcı gölgelendirmeler olmaz. Sade ve anlamlı olur.

Daha basit bir çalışma işte. Basit karalama işte. Daha sonra beğenilirse üzerine uğraşılır ve gerekli hatlar çizilir. Minimal çalışma işte. Demek istediğimi anlamadın ya da olay çıkarmak için tersten anlıyorsun. Bilgiye kapalı bir milletsiniz ne diyeyim. @GreatArcher ben çalışmanı beğendim. Üstüne uğraşırsan güzel sonuçlar elde edebilirsin.

Niye benimki anlamsız mı? Ayrıca Volvo ne demek anlamını söylesene bir merak ettim.

Söylemene gerek yok baktım. Yuvarlanıyorum demekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…