3pitalamus
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar hepinize merhaba. Sağlam bir Rust PvP oyuncusu olarak sistemimi güncelledim ama monitörüm 60 Hz. Bu yüzden verim alamıyorum. Ortalama 130 FPS alıyorum. Bir monitör satın alacağım ama bunu minimum parayla yapmam gerekiyor, biraz sıkışığım. 2. el de olabilir bana F/P IPS minimum 144 Hz monitör önerebilir misiniz? Ölü pixel ve ghosting olmaması önemli.
Aklımda iki model var ancak Gamepower olana daha ılımlıyım. Bu monitörler alınır mı? Gamepower markasına ılımlı yanaşmayacaklar olacaktır ancak paneli TCL ve ghosting test videosunda çok az ghosting var. 200 Hz ve 0.5 ms olması beni daha az parayla daha çok özellik alma düşüncesiyle çekiyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz? (Bütçeyi zorlamazsanız sevinirim dediğim gibi biraz sıkışığım, daha az bütçeli ürün önerirseniz daha iyi bile olabilir.)
www.n11.com
(4000 TL)
ASUS TUF VG249Q3R 23.8 inç 180 Hz 1 ms. (4.500TL)
Aklımda iki model var ancak Gamepower olana daha ılımlıyım. Bu monitörler alınır mı? Gamepower markasına ılımlı yanaşmayacaklar olacaktır ancak paneli TCL ve ghosting test videosunda çok az ghosting var. 200 Hz ve 0.5 ms olması beni daha az parayla daha çok özellik alma düşüncesiyle çekiyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz? (Bütçeyi zorlamazsanız sevinirim dediğim gibi biraz sıkışığım, daha az bütçeli ürün önerirseniz daha iyi bile olabilir.)

Gamepower Kaze T10 24" 200hz 0.5ms Fhd Fast Ips Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Kaze T10 24
ASUS TUF VG249Q3R 23.8 inç 180 Hz 1 ms. (4.500TL)
Son düzenleyen: Moderatör: