Minimum 144 Hz 4 bin TL civarı monitör önerisi

3pitalamus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Sağlam bir Rust PvP oyuncusu olarak sistemimi güncelledim ama monitörüm 60 Hz. Bu yüzden verim alamıyorum. Ortalama 130 FPS alıyorum. Bir monitör satın alacağım ama bunu minimum parayla yapmam gerekiyor, biraz sıkışığım. 2. el de olabilir bana F/P IPS minimum 144 Hz monitör önerebilir misiniz? Ölü pixel ve ghosting olmaması önemli.
Aklımda iki model var ancak Gamepower olana daha ılımlıyım. Bu monitörler alınır mı? Gamepower markasına ılımlı yanaşmayacaklar olacaktır ancak paneli TCL ve ghosting test videosunda çok az ghosting var. 200 Hz ve 0.5 ms olması beni daha az parayla daha çok özellik alma düşüncesiyle çekiyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz? (Bütçeyi zorlamazsanız sevinirim dediğim gibi biraz sıkışığım, daha az bütçeli ürün önerirseniz daha iyi bile olabilir.)
(4000 TL)
ASUS TUF VG249Q3R 23.8 inç 180 Hz 1 ms. (4.500TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attiğim monitörler daha ucuz. Neden onları değil bunları tercih etmeliyim?

Gamepower ürünleri genelde kalitesiz oluyor zaten forumda çoğunlukla alınmaz denmiş bakarsanız fakat aynı şeyi ASUS için söyleyemem. Fiyatına göre kullanışlı bir monitör ama hareket kısıtlılığı var haberiniz olsun. Son tercih sizin.

Bu markayi da ilk defa duyuyorum 3ms ve 180 Hz olup da Gamepower'le aynı fiyata satılıyor.

Gamepower ürünleri genelde kalitesiz oluyor zaten forumda çoğunlukla alınmaz denmiş bakarsanız fakat aynı şeyi ASUS için söyleyemem. Fiyatına göre kullanışlı bir monitör ama hareket kısıtlılığı var haberiniz olsun. Son tercih sizin.

Bana gayet güzel geldi paneli falan kaliteli sıfır pixel garantisi var ayrıca ekranı çok canlı ama ömrü hakkında yorum yapamam daha yeni çıktı çünkü. ASUS kısmında eminim kalitelidir. Zaten 165 Hz'den sonrasina ihtiyacım yok bunlari bulduğum için seçiyorum. Gamepower daha şık ve renkli geldi OLED gibi aynı ekranı. Incelemelerde baktiğim kadariyla. Ama ASUS daha garanti bir yol olur. Karar vermek zor.

Bu markayi da ilk defa duyuyorum 3ms ve 180 Hz olup da Gamepower'le aynı fiyata satılıyor.

Marka gayet iyi. Çinde çok buyuk bir marka globale yeni acildilar. Oem bir uretici Samsung icin bile panel uretiyorlar. OC ile 200Hz ye çıkıyor. 3ms olmasi sorun degil cunku bu fiyat bandindaki hicbir monitor vad ettigi ms degerlerini vermiyor. Attigin Gamepower monitor 0.5 MS vermiyor mesela. Ortalama deger verirsem 7-8 Ms degerlerinde calisirlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı