Minimum bütçe ile hangi gamepad alınmalı?

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Benim şu anlık biraz birikmiş param var ama hangi gamepadi almalıyım bilmiyorum. PS3'ya da Xbox 360 al diyebilirsiniz ama 2. el almak istemiyorum zaten ondan şu an konu açıyorum.

Not: Minimum bütçe derken ile hangi gamepad alınmalı derken 2 günde bozulcak bir şey olmasın. Yoksa 100 TL'ye de gamepad vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Metro1234 hocam BİM A101 vb. marketlere gelen PS4 uyumlu kontrolcülerden uzak dur kesinlikle F/P değiller ve analogları 2 ayda bozuluyor kullandığım için biliyorum mağdur olmamanı istedim.

F310 derim ben de 700 TL bütçe için. Ama 300 TL daha verip kablosuz F710 almaya değer diye düşünüyorum. Daha geçenlerde F710 aldım, iyi ki almışım. Daha öncesinde ise F310 kullanmıştım.

Kesin değil ama 700 TL en fazla.
Bulman zor ama 1. kalite DS4V2'ler var. Eline almadan anlayamazsın ve kimse söylemez ki eline alsan bile o kontrolcünün orijinaline hakim değilsen yine anlayamazsın. Fiziki bir mağazada görüp alabilirsin ben aldım 1 yıldır orijinali ile aynı çalışıyor. Ben de bir yerde gördüm denemek istedim mobilden ölü nokta testi yaptım ve 1. kalite olduğunu anladım 2. kaliteler ile aynı fiyata satılıyordu.

F310 derim ben de 700 TL bütçe için. Ama 300 TL daha verip kablosuz F710 almaya değer diye düşünüyorum. Daha geçenlerde F710 aldım, iyi ki almışım. Daha öncesinde ise F310 kullanmıştım.
F310 o ocean gate gamepadin rengini sevmiyorum ama düz renklileri varmış onlardan alırım herhalde. F710 a bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı