Bulman zor ama 1. kalite DS4V2'ler var. Eline almadan anlayamazsın ve kimse söylemez ki eline alsan bile o kontrolcünün orijinaline hakim değilsen yine anlayamazsın. Fiziki bir mağazada görüp alabilirsin ben aldım 1 yıldır orijinali ile aynı çalışıyor. Ben de bir yerde gördüm denemek istedim mobilden ölü nokta testi yaptım ve 1. kalite olduğunu anladım 2. kaliteler ile aynı fiyata satılıyordu.
DS4V2 ilk defa duydum belki bakarım ama canlı canlı mağazaya gidemem hem yaşadağım ilde sadece medyamark (kesin böyle yazılmıyordur ama) var o kadar
Teşekkürler başka öneriniz varsa önerin ama ben yüksek ihtimal F310 alırım. Tek sorun PS koluna alışkın değilim daha önce baya Xbox gamepadi kullandım o kadar.
DS4V2 ilk defa duydum belki bakarım ama canlı canlı mağazaya gidemem hem yaşadağım ilde sadece medyamark (kesin böyle yazılmıyordur ama) var o kadar
Teşekkürler başka öneriniz varsa önerin ama ben yüksek ihtimal F310 alırım. Tek sorun PS koluna alışkın değilim daha önce baya Xbox gamepadi kullandım o kadar.
Yalnızca US$45.99, en iyi GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Yeni kullanıcı bonusu (114 TL) ile alın. Tam olarak 1000 TL tutuyor, beyaz rengi müthiş görünüyor bence. Siyah olanı da güzel. Hem kablosuz hem bluetoothlu.
Yalnızca US$45.99, en iyi GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Yeni kullanıcı bonusu (114 TL) ile alın. Tam olarak 1000 TL tutuyor, beyaz rengi müthiş görünüyor bence. Siyah olanı da güzel. Hem kablosuz hem bluetoothlu.
Bugün sizlerle birlikte sosyaldeki belki de en orijinal içeriklerden birisi olan gamepad tier list yapıyorum! Büyük uğraşlar ve yılların verdiği deneyim ile sizlere bu listeyi armağan edeceğim. Listeye başlamadan önce kriterlerden ve gamepadları nasıl sınıflandırdığıma bir göz atalım: Malzeme...
www.technopat.net
A Tier bir gamepad.
F710 B tier, F310 C tier.
Para biriktirip benim attığımı almanız en iyisi olur bence.