The Virtuoso
Hectopat
O zaman kablolu versiyon koyu mavi rengi olan F310’a bakabilirsin.
DS4V2 ilk defa duydum belki bakarım ama canlı canlı mağazaya gidemem hem yaşadağım ilde sadece medyamark (kesin böyle yazılmıyordur ama) var o kadarBulman zor ama 1. kalite DS4V2'ler var. Eline almadan anlayamazsın ve kimse söylemez ki eline alsan bile o kontrolcünün orijinaline hakim değilsen yine anlayamazsın. Fiziki bir mağazada görüp alabilirsin ben aldım 1 yıldır orijinali ile aynı çalışıyor. Ben de bir yerde gördüm denemek istedim mobilden ölü nokta testi yaptım ve 1. kalite olduğunu anladım 2. kaliteler ile aynı fiyata satılıyordu.
Bildiğin PS4 kolu. Dualshock versiyon 2.DS4V2 ilk defa duydum belki bakarım ama canlı canlı mağazaya gidemem hem yaşadağım ilde sadece medyamark (kesin böyle yazılmıyordur ama) var o kadar
Teşekkürler başka öneriniz varsa önerin ama ben yüksek ihtimal F310 alırım. Tek sorun PS koluna alışkın değilim daha önce baya Xbox gamepadi kullandım o kadar.
Dualshock versiyon iki olduğunu biliyordum ama ilk defa öyle duydum ondan. Çakma pek sevmiyorum ben Logitech marka alıcam. Yüksek ihtimal F310Bildiğin PS4 kolu. Dualshock versiyon 2.
Olmaz. Ama siz gamepad önericekseniz önerin belki biraz daha para biriktirip alırım.Bütçe 1000 olur mu?
Markayı ilk defa duydum ama teşekkürler.![]()
GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için
Yalnızca US$45.99, en iyi GameSir T4 Pro bluetooth Oyun Kumandası 6 eksenli Jiroskop LED Arka Aydınlatmalı 2.4G Kablosuz Gamepad Switch PC Android Telefon için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Yeni kullanıcı bonusu (114 TL) ile alın. Tam olarak 1000 TL tutuyor, beyaz rengi müthiş görünüyor bence. Siyah olanı da güzel. Hem kablosuz hem bluetoothlu.
Marka gayet ünlü aslında.Markayı ilk defa duydum ama teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.