Minimum bütçe ile hangi gamepad alınmalı?

Bulman zor ama 1. kalite DS4V2'ler var. Eline almadan anlayamazsın ve kimse söylemez ki eline alsan bile o kontrolcünün orijinaline hakim değilsen yine anlayamazsın. Fiziki bir mağazada görüp alabilirsin ben aldım 1 yıldır orijinali ile aynı çalışıyor. Ben de bir yerde gördüm denemek istedim mobilden ölü nokta testi yaptım ve 1. kalite olduğunu anladım 2. kaliteler ile aynı fiyata satılıyordu.
DS4V2 ilk defa duydum belki bakarım ama canlı canlı mağazaya gidemem hem yaşadağım ilde sadece medyamark (kesin böyle yazılmıyordur ama) var o kadar

Teşekkürler başka öneriniz varsa önerin ama ben yüksek ihtimal F310 alırım. Tek sorun PS koluna alışkın değilim daha önce baya Xbox gamepadi kullandım o kadar.

Son düzenleme:
DS4V2 ilk defa duydum belki bakarım ama canlı canlı mağazaya gidemem hem yaşadağım ilde sadece medyamark (kesin böyle yazılmıyordur ama) var o kadar

Teşekkürler başka öneriniz varsa önerin ama ben yüksek ihtimal F310 alırım. Tek sorun PS koluna alışkın değilim daha önce baya Xbox gamepadi kullandım o kadar.
Bildiğin PS4 kolu. Dualshock versiyon 2.

Yeni kullanıcı bonusu (114 TL) ile alın. Tam olarak 1000 TL tutuyor, beyaz rengi müthiş görünüyor bence. Siyah olanı da güzel. Hem kablosuz hem bluetoothlu.

Yeni kullanıcı bonusu (114 TL) ile alın. Tam olarak 1000 TL tutuyor, beyaz rengi müthiş görünüyor bence. Siyah olanı da güzel. Hem kablosuz hem bluetoothlu.
Markayı ilk defa duydum ama teşekkürler.

Markayı ilk defa duydum ama teşekkürler.
Marka gayet ünlü aslında.

A Tier bir gamepad.

F710 B tier, F310 C tier.

Para biriktirip benim attığımı almanız en iyisi olur bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı