Minimum Bütçeyle Kasmayan Tablet Önerisi

A9+ bile kasıyorken buna bulaşmayın.
Kac sefer kullandınız?
A9 plus 8gb kasma donma yok. Komşuda var.
Söylediği şeyleri yaparken kasmaz. Ayrıca A9+ dediğin sadece A9 un büyük olanı. Yani bile demene gerek yok
Bilmeden ezbere yazmaya gerek yok.
A9 vs A9plus işlemci farkı var.
Pil zaten büyük.
Ekran farkı var.
A9plus Dex modu var. Hani Windows gibi yapan.
tr-feature-get-a-pc-like-experience-with-a-single-snap-538512032.jpeg

images (2) (5).jpeg
images (2) (2).jpeg
images (2) (3).jpeg

Yani biri küçük diğeri büyük değil olay!!

Dosya Ekleri

• images (2) (4).jpeg
    images (2) (4).jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 21
Kac sefer kullandınız?

Pil zaten büyük.
Ekran farkı var.
Eki Görüntüle 2376695
Eki Görüntüle 2376696Eki Görüntüle 2376697Eki Görüntüle 2376699

Hata etmişim eyw, ama hala A9 öneriyorum. Söz konusu olan şey "minimum bütçe" olduğu için.

Hata etmişim eyw, ama hala A9 öneriyorum. Söz konusu olan şey "minimum bütçe" olduğu için.
Bende A9 kullanıyorum memnunum.
Almışken az daha verip A9'un 8gb ram olanı alsın.
8gb ram 4gb ram kıyasla daha iyi performans gösterir.

Kac sefer kullandınız?

Pil zaten büyük.
Ekran farkı var.
Eki Görüntüle 2376695
Eki Görüntüle 2376696Eki Görüntüle 2376697Eki Görüntüle 2376699
Ne bileyim ibo, saymadım ki. Kasıyor işte be adam! Harcadığım en kötü 5000 tl belki de.

Ayrıca “benim komşuda var ulan, sen daha iyi bilemezsin!” kısmında kahkaha attım.

iPhone 11 işlemcisinden bile daha kötü mesela. (iPad 10) Fifayı düşük ayarlarda ve KARDS’ı en düşük ve dona dona oynamak zorundayım. Bir şeyi de becer be Samsung!

Honor Pad 9 aldım gayet memnunum içinden klavyeli kılıfta çıkıyor. Ekran ve hoparlör kalitesi gayet iyi. Arayüz MagicOS gayet stabil. Tek sorun tabi bu kişiden kişiye değişir ama sadece Android 14 alacak. Benim gibi dizi film izleyenler için çok önemli bir detay değil tabi ama tercih sizin şu an 10.999,00 tl ye satılıyor fiyatına göre çok iyi cihaz.

Ne bileyim ibo, saymadım ki. Kasıyor işte be adam! Harcadığım en kötü 5000 tl belki de.

Ayrıca “benim komşuda var ulan, sen daha iyi bilemezsin!” kısmında kahkaha attım.

iPhone 11 işlemcisinden bile daha kötü mesela. (iPad 10) Fifayı düşük ayarlarda ve KARDS’ı en düşük ve dona dona oynamak zorundayım. Bir şeyi de becer be Samsung!
Şimdi olay şu.
4gb ram sahip cihazla güçlü olmayan işlemci ile oyun oynamak veya günlük kullanım farklıdır.

Elektronik kesinlikle şans işi.
Aynı marka model hatta aynı mağazadan alınan ürünler bile biri sorunsuz iken diğeri ısınma,kasma,donma yapabilir..

Komşuda var olayı aynı model aynı yerde alınsa dahi biri memnun birileri memnun değil demek .. sorun olabilir ama hepsi değil!!

Ben hem A9 hem A9 plus almıştım.
4gb ram,64gb hafızalı.
Çoklu işlemde 4gb yetmediğini fark ettim sattım. Param olsa (elimdeki A9 satsam) hemen 8gb ram 128gb hafızalı A9 plus alırım.

Son düzenleme:
Huawei tabletlerinin Google sorunları sizin için sıkıntı olur mu?
Maalesef olur. Eminim ki bazı yöntemlerle applere erişim sağlanıyordur , çok teknik bir iş değildir ama yine de cihazı birtakım 3. parti uygulamalar veya benzeri bir yöntemle kullanmak istemiyorum

Tab A9 işinizi görebilir kalemli olsun derseniz S9 FE daha iyi, Apple önerebilirdim ama fiyatlari daha fazla.
Kalemle yazıp çizebiliyor olmak isterim fakat siz söyledikten sonra baktım kalemli modellere geçince maalesef fiyatta bir zıplama oluyor. Harici bir kalem alınarak her tablette yazıp çizmek mümkün zannediyordum ancak cihazın destekliyor olması lazımmış sanırım. Benzer fiyatta kalemli bir model varsa olur tabii ancak 2,3 hatta 4 katı bütçeye sırf bu yüzden çıkmak istemiyorum

Honor Pad 9 aldım gayet memnunum içinden klavyeli kılıfta çıkıyor. Ekran ve hoparlör kalitesi gayet iyi. Arayüz MagicOS gayet stabil. Tek sorun tabi bu kişiden kişiye değişir ama sadece Android 14 alacak. Benim gibi dizi film izleyenler için çok önemli bir detay değil tabi ama tercih sizin şu an 10.999,00 tl ye satılıyor fiyatına göre çok iyi cihaz.
Fiyatına göre çok iyi bir cihazdır belki ancak beni aşıyor maalesef. Telefonda yapabildiklerimi daha büyük bir ekranda yapmak istiyorum aslında. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı