8000 TL bütçeyle tablet önerisi

Samsung tuttuğu için model iki sefer çıkış yaptı bu konuda Huawei daha mantıklı gibi.
Huawei'yi önerdi zaten çoğu tanıdığım. Arkadaşım var kendisi Samsung S9 Ultra kullanıyor benim ekran bile 90hz ve Huawei'de olmayan çok özellik var ama işlemci olarak S9 daha iyi dedi zaten bana ekran kalitesi ve işlemcinin iyi olması önemli lgs'ye hazırlanacağım için

Doğrudur. Fakat arayüz sadeliği ve kalem falan var bunlar da alternatif.
Kalem ve Klavye yanında bedavaya geliyor MatePad'de

Matepad 11 bu bütçede sizi idare eder bence alınabilecek en azami fiyata sahip tablettir. S6 Lite saçma bir tercih olur bu devirde 4 gb ramin önemimi kaldı.

Huawei'yi önerdi zaten çoğu tanıdığım. Arkadaşım var kendisi Samsung S9 Ultra kullanıyor benim ekran bile 90hz ve Huawei'de olmayan çok özellik var ama işlemci olarak S9 daha iyi dedi zaten bana ekran kalitesi ve işlemcinin iyi olması önemli lgs'ye hazırlanacağım için

Kalem ve Klavye yanında bedavaya geliyor MatePad'de
S9 Ultra ile Matepad 11 arasında dünyalar evrenler vardır hocam.

Matepad 11 bu bütçede sizi idare eder bence alınabilecek en azami fiyata sahip tablettir. S6 Lite saçma bir tercih olur bu devirde 4 gb ramin önemimi kaldı.

S9 Ultra ile Matepad 11 arasında dünyalar evrenler vardır hocam.
Evet ama ona rağmen MatePad'de daha fazla özellik var demeye getirdi. S9 Ultra tabiki aralarında evrenler var fiyat olarak ama matepad 11 hem f/p ( fiyat performans ) hemde güzel bir tablet.

Merhaba, seneye LGS'ye gireceğim için kendime kolayca çalışma yapabileceğim bir tablet arıyorum. Bütçem 8000₺ ve yanında kalem gelmesi gerek. Ben kısa bir araştırma yaparak S6 Lite ile Huawei MatePad 11 2023 arasında kalmıştım ama biraz daha araştırma yaparak MatePad'in Hz, işlemci ve görüntü kalitesi olarak daha iyi olduğunu öğrendim. 8000₺'ye Huawei Matepad 11 2023 Temiz Az kullanılmış bu ilanı Sahibinden'de buldum. Sizin öneriniz nedir bunu mu satın alayım yoksa alternatif olarak daha iyi bir bütçe tablet var mıdır?
Bu tableti alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı