Ben 3070 Ti almazdım hele ki miningli ise. Hemen hemen aynı fiyata 6700 XT var benim tercihim 6700 XT'den yana.
AMD kart tercihim değil.
Az daha para biriktir 0 a 3060 ti al daha iyi olur miningte kullanılan ekran kartlarına güvenmiyorum şahsenMerhaba, 6 ay mining de kullanılmış 3070 Ti alınır mı? Sahibinin dediğine göre 10 metrekare alanda ve klimali ortamda yapılmış 58 dereceyi geçmemiş fiyatı 7000TL alınır mı sizce?
Kendi test imkanınız varsa test edin hocam. Ben bu konuda net olarak hayır demiyorum. Alınabilir ancak 3070 Ti 8 GB olması üzücü.
Az daha para biriktir 0'a 3060 Ti al daha iyi olur miningte kullanılan ekran kartlarına güvenmiyorum şahsen.
Test edip ikna olursanız alabilirsiniz. Bununla alakalı Frekans TV' nin miningli kartlarla alakalı uyguladığı testler var. Ancak 3070 ti piyasasını bilmiyorum. İkinci el karta göre miningli 3070 ti 7000 liraya uygun mu değil mi fikrim yok.Test imkanı + 7gün garanti sağlıyor satıcı.
10k TL en ucuz 3060 Ti o paraya asla 3060 Ti alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.