Mining Edition ekran kartlarda performans durumu nasıldır?

Bütçe
1200
Yer
Ankara
Selam, kardeşim i5 4460S, 16 GB RAM, 650W 80+ PSU ve GT 1030'lu bir sisteme sahip. Maksimum 1200TL bütçe ile 5-6 ay idare edecek bir ekran kartı arıyoruz, niyetim daha sonra sistemini satarak kendi sistemimi ona devretmek. Fiyatları sebebi ile RX 470 ve RX570'in DVI-D çıkışlı modelleri gözüme takıldı, kendisi de Casper'ın DVI-D çıkışlı bir monitörünü kullanıyor. Açıkçası kartın mining görmüş olması ile uzun vade kullanmayacağımız için çok fazla ilgilenmiyorum, yaz tatilinde birlikte Forza Horizon 4, PUBG gibi oyunları oynamak için alacağız. Merak ettiğim birkaç konu var, cevaplandırırsanız sevinirim.
Öncelikle bu kartlar ile dönüştürücü kullandığımız taktirde olur da güncel bir monitör alırsak 144Hz veya FreeSync gibi desteklerden faydalanabilir miyiz? Mining Edition kartlarda normal modellere göre performans kaybı ne durumdadır ve normal BIOS ile performans farkını kapatmak mümkün müdür? Zira bu kartlar 900-1100TL aralığında rahatlıkla bulunabiliyor ve ciddi dezavantajları yok ise kısa vadeli bir süreç için 300TL ilave bütçe vermek istemiyorum. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Dipnot olarak, kartı Dolap uygulaması üzerinden satın alacağım.

Dosya Ekleri

• m_sapphire-radeon-rx-470-4g-11256-28-10g-2.jpg
    m_sapphire-radeon-rx-470-4g-11256-28-10g-2.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu bütçede standart kartlar da bulabilirsin. Kumar oynamana gerek yok bence.

Hocam Ankara'da yaşıyorum ve burada ikinci el fiyatları Türkiye genelinden yarı yarıya daha yüksek, şehir dışından alımda da dolap dışında bir ticaret yöntemi ile kendimi güvence altına almam zor. Kendi RX 570 8 GB'ımı da buradan almıştım o yüzden bu şekilde yöneldim.

Hocam Ankara'da yaşıyorum ve burada ikinci el fiyatları Türkiye genelinden yarı yarıya daha yüksek, şehir dışından alımda da dolap dışında bir ticaret yöntemi ile kendimi güvence altına almam zor. Kendi RX 570 8 GB'ımı da buradan almıştım o yüzden bu şekilde yöneldim.
Facebook'tan ekle beni yardımcı olurum Ankara'da esnaf tanıdıklarımız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı