Mining ekran kartına zarar verir mi?

Ömür falan azaltmaz zararlı da değil, GTA V oynarken 70 derece oluyor zaten benim ekran kartım, senin ekran kartın soğuk bile. Bu makinalar çalışmak için yapıldı zaten. Ömrü azalır gibi bilgiler kulaktan dolma yanlış bilgiler.

Minig çıkması kartlar günde 24 saat yıllarca aralıksız çalıştırılıyor, bu nedenle olabilir. Ekran kartının ömrü diye bir şey yok ömrü kısalır ne? SSD mi bu?

Hocam ben de aynı fikirdeyim ama fanım gerçekten daha fazla ses çıkarmaya başladı bunu günde atıyorum 10 saat olacak şekilde açık bırakırsam zarar görmez mi fanlar

Minig çıkması kartlar günde 24 saat yıllarca aralıksız çalıştırılıyor, bu nedenle olabilir. Ekran kartının ömrü diye bir şey yok ömrü kısalır ne? SSD mi bu?
Yani kısaca bir zararı olmaz mı karta? Merak ettiğim için soruyorum amacım tartışma çıkarmak veya muhalefet olmak değil bilginize.

Hocam ben de aynı fikirdeyim ama fanım gerçekten daha fazla ses çıkarmaya başladı bunu günde atıyorum 10 saat olacak şekilde açık bırakırsam zarar görmez mi fanlar
Hocam fan devri kaçta?

Yani kısaca bir zararı olmaz mı karta? Merak ettiğim için soruyorum amacım tartışma çıkarmak veya muhalefet olmak değil bilginize.

Anladım, kesinlikle bir zararı olmaz. 7/24 kesintisiz yıllarca çalıştırılırsa günde 5-6 saat oyun oynanan karta göre daha fazla eskir sadece.

Ekran kartlarının bakımları düzenli olarak yapılırsa herhangi bir sorun olmaz(termal ped, termal macun, temizlik vs)

Yapılan her işlem ömrünü kısaltır. Ama mining 7/24 yapıldığı için ömrünü daha fazla kısaltır. Diğer işlemler çok az kısaltır.

Yapılan her işlem ömrünü kısaltır. Ama mining 7/24 yapıldığı için ömrünü daha fazla kısaltır. Diğer işlemler çok az kısaltır.

Mining yaparken sıcaklıklar ve güç tüketimi çok daha az olduğu için diğer işlemlere göre daha az zararlıdır. Ömür kısalma diye bir şey yok SSD değil bu ekran kartı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…