Hocam bende sizin gibi kampanyaları yakalayıp almaya çalışıyorum. Şimdi 2 ekran kartım oldu. Zamanla sisteme daha fazla eklemeye çalışacağım, sizde son durum nedir 5 ekran kartınız vardı ekleme yaptınız mı? Nasıl halen karlı mı?
Ben sürekli kart ekledim sisteme ancak böyle bir şey yaşamadım. Mantıklı da değil zaten. Sizdeki bir kart 5 kazarken aynı karttan ekleyince 10 değilde 12 falan mı oldu demek istediniz.
Ben sürekli kart ekledim sisteme ancak böyle bir şey yaşamadım. Mantıklı da değil zaten. Sizdeki bir kart 5 kazarken aynı karttan ekleyince 10 değilde 12 falan mı oldu demek istediniz.
Hocam bende sizin gibi kampanyaları yakalayıp almaya çalışıyorum. Şimdi 2 ekran kartım oldu. Zamanla sisteme daha fazla eklemeye çalışacağım, sizde son durum nedir 5 ekran kartınız vardı ekleme yaptınız mı? Nasıl halen karlı mı?
7 Kart var şuan. En son günlük 13.95 14 lere yaklaşmıştı getiri. Bunun üzerine 1 adet 3060Ti + 1 adet RX 6600 eklememe rağmen an itibari ile günlük getiri 11$ Elektrik olayı keyifsiz oldu. Yoksa eth iner çıkar çokta ciddi sorun değil. Aylık yaklaşık 950₺ civarı maliyeti var miningin.
Binance havuzunda kazım yaparsan direk olarak etheryum gelir ama havuz biraz sıkıntılı denemenizde fayda var. Hatalı paylaşım çok oluyor. Hızlar düşük gözüküyor vs.