Mining için 2. el ekran kartı önerisi

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Elimde RX 570 8 GB var. Onu satıp üstüne ortalama 3K para koyup sisteme bir kart eklemeyi planlıyorum. Sizin önerileriniz var mıdır 2.el?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki bütçe nedir? Benim tavsiyem RTX 3060 Tİ olur. Biraz daha eklemeniz gerekecektir.

Şu an mining kazançları bayağı düştü diye biliyorum güncel durum nedir ki?

RTX 3060 Ti var elimde 2 tane 1 tande RX 570 var günlük 4 dolar 70 TL falan veriyor 20 TL de elektrik gidiyor 50 TL kalan oluyor.

Elinizdeki bütçe nedir? Benim tavsiyem RTX 3060 Ti olur. Biraz daha eklemeniz gerekecektir.

RTX 3060 daha mantıklı dğil mi bütçe 6 liraya kadar olabilir Max 7

RTX 3060 Ti var elimde 2 tane 1 tande RX 570 var günlük 4 dolar 70 TL falan veriyor 20 TL de elektrik gidiyor 50 TL kalan oluyor.

RTX 3060 daha mantıklı dğil mi bütçe 6 liraya kadar olabilir Max 7
Fiyat ve kazım performansı oranı eşit olduğu sürece ikisi de olur. 6-7 bin TL için en uygunu 3060 olacaktır tabii ki İstanbul'da iseniz. 6-7 aralığında diğer şehirlerde nadir ikinci el ürün var.

Fiyat ve kazım performansı oranı eşit olduğu sürece ikisi de olur. 6-7 bin TL için en uygunu 3060 olacaktır tabii ki İstanbul'da iseniz. 6-7 aralığında diğer şehirlerde nadir ikinci el ürün var.

Eskişehir'de oturuyorum İstanbul'da abim var.
RTX 3060 Ti'lerim Hynix bellek 63 mh veriyorlar iyi mi 150 watt çekiyorlar.

Eskişehir'de oturuyorum İstanbul'da abim var.
RTX 3060 Ti'lerim Hynix bellek 63 mh veriyorlar iyi mi 150 watt çekiyorlar.
Kullanmadım ancak Watt/Mh oranı 0.42 civarı ve iyi bir oran. 3060 da 0.43 civarı. Bütçe varsa RTX 3060 Ti alınabilir fark eden bir şey olmuyor.

Şu an mining kazançları bayağı düştü diye biliyorum güncel durum nedir ki?
Bu sayede ekran kartlarından kaçış oldu. Fiyatlar da uygun sayılır şu an.
Mining kazancı yüksek olunca, pahalı kart bile bulunmuyor.
Bu alanda yatırım düşünen şimdi risk alabilir. Tabi bu bir tavsiye değildir. Mining geleceği hakkında bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı