Mining için 2 tane RX 570 vs 1 tane RX 580

morteral

Hectopat
Daha fazla  
2 tane 4 GB RX570 veya 1 tane 8 GB RX580 ile mining mantıklı mı? Hangisi daha iyidir?

4 GB RAM ile mining yapılmıyor diye biliyorum. En az 8 GB RAM olmalı eğer yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.

Windows kullanarak Ethereum mining için 4 GB yetersiz, hiç kazılmıyor. Şu an 6 GB ve üstü gerekiyor. 1 adet RX580-590 alabilirsiniz. Elektrik masrafını çıkarsak, düzgün ayarlarla birlikte aylık 80 dolar civarı kazanırsınız.

RX 570'ler ile ravencoin, RX 580 ile Ethereum mining yapın.

Yanlış bilgi, hala 4GB kartlar ile ETH mining yapabiliyorsunuz. Sadece kazım güçleri daha az.

İki kartı da önermem. 580 8G yerine 1660Super alın. Çok daha az güç tüketiyor, aynı mhs değerlerini alabiliyorsunuz. Üstelik daha güçlü.

Windows üzerinden kullanılamıyor diye biliyorum. Başka işletim sistemi yüklemek gerekli, değil mi? Yoksa Zombie Mode'dan mı bahsediyorsunuz? Düzelteyim.

Hocam 5000tl bandında rx590’lar gördüm onlar mantıklı mıdır?

Windows üzerinden kullanılamıyor diye biliyorum. Başka işletim sistemi yüklemek gerekli, değil mi? Yoksa Zombie Mode'dan mı bahsediyorsunuz? Düzelteyim.
Evet, hiveos üzerinden zombi mode ile 4GB kartlarda ETH kazabiliyorsunuz.
Hocam 5000tl bandında rx590’lar gördüm onlar mantıklı mıdır?
580-590 bu kartları almanın bir mantığı yok. Güç tüketimleri fazla, GPU'ları güçsüz. Sonradan satmak isterseniz de sıkıntı çıkaracaklardır yani. 4500 civarına 2. el 1660Super bulabilirsiniz. Daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…