Mining için 2 tane RX 570 vs 1 tane RX 580

Windows kullanarak Ethereum mining için 4 GB yetersiz, hiç kazılmıyor. Şu an 6 GB ve üstü gerekiyor. 1 adet RX580-590 alabilirsiniz. Elektrik masrafını çıkarsak, düzgün ayarlarla birlikte aylık 80 dolar civarı kazanırsınız.

Ethereum Mining için 4GB yetersiz, hiç kazılmıyor. Şu an 6GB ve üstü gerekiyor. 1 adet RX580-590 alabilirsiniz. Elektrik masrafını çıkarsak, düzgün ayarlarla birlikte aylık 80 dolar civarı kazanırsınız.
Yanlış bilgi, hala 4GB kartlar ile ETH mining yapabiliyorsunuz. Sadece kazım güçleri daha az.
1616233178383.png

İki kartı da önermem. 580 8G yerine 1660Super alın. Çok daha az güç tüketiyor, aynı mhs değerlerini alabiliyorsunuz. Üstelik daha güçlü.

Yanlış bilgi, hala 4GB kartlar ile ETH mining yapabiliyorsunuz. Sadece kazım güçleri daha az.
Eki Görüntüle 931297
İki kartı da önermem. 580 8G yerine 1660Super alın. Çok daha az güç tüketiyor, aynı mhs değerlerini alabiliyorsunuz. Üstelik daha güçlü.
Windows üzerinden kullanılamıyor diye biliyorum. Başka işletim sistemi yüklemek gerekli, değil mi? Yoksa Zombie Mode'dan mı bahsediyorsunuz? Düzelteyim.

Eki Görüntüle 931297
Hocam 5000tl bandında rx590’lar gördüm onlar mantıklı mıdır?

Windows üzerinden kullanılamıyor diye biliyorum. Başka işletim sistemi yüklemek gerekli, değil mi? Yoksa Zombie Mode'dan mı bahsediyorsunuz? Düzelteyim.
Evet, hiveos üzerinden zombi mode ile 4GB kartlarda ETH kazabiliyorsunuz.
Hocam 5000tl bandında rx590’lar gördüm onlar mantıklı mıdır?
580-590 bu kartları almanın bir mantığı yok. Güç tüketimleri fazla, GPU'ları güçsüz. Sonradan satmak isterseniz de sıkıntı çıkaracaklardır yani. 4500 civarına 2. el 1660Super bulabilirsiniz. Daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı