Sata molex'e bağlamak daha kötü olur. Sata max 50 Watt civarı verebiliyordu. Ayrıca PL azaltmak kesin çözüm değil, kartlar peak yaptığında çok daha fazlasını çekeceğinden sistem kapanacaktır."Power Limit"i azaltırsan pek bir şey olmaz gibi. Yalnız 8 pini 2 8 pine çoklayan aparat yerine sata/molex'ten çeviren almak daha mantıklı olabilir.
600 watt ikisinide besleyebiliyorsa iyiymişSata molex'e bağlamak daha kötü olur. Sata max 50 Watt civarı verebiliyordu. Ayrıca PL azaltmak kesin çözüm değil, kartlar peak yaptığında çok daha fazlasını çekeceğinden sistem kapanacaktır.
Sorunuzun cevabına gelirsek kaliteli bir dönüştürücü almanız mantıklı olabilir. Ben 600 watt psu'da 5700 ve 1660S'i beraber kullanıyorum.
Bir portu Sata veya Molex'e bağlamasını kast ettim, tüm kartı değil. Yük paylaşacağından pek sorun çıkarmaz.Sata molex'e bağlamak daha kötü olur. Sata max 50 Watt civarı verebiliyordu. Ayrıca PL azaltmak kesin çözüm değil, kartlar peak yaptığında çok daha fazlasını çekeceğinden sistem kapanacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.