Mining için çok pinli güç kaynağı önerisi

Merdovski

Megapat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Merhaba, elimde 3 tane 3060 Ti var ve mining yapmayı düşünüyorum. Eğer denk gelirse 1 tane daha 3060 Ti ekleyeceğim. Her şey tamam fakat güç kaynağı ve riserlar konusunda endişelerim var. Birkaç sorum olacak.

Modeller; Aorus Elite, Gaming X, Gigabyte Gaming Pro
*1 tane daha ekleneceğini düşünerek güç kaynağı almak istiyorum.

- Riser kalitesi performansa etki eder mi ve hangi markayı tercih etmeliyim?
- 2 tane 650-750W civarı güç kaynağı mı almalıyım yoksa tek 1000-1200W mı?

Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

4 adet kartı tek kasaya koyamazsınız zaten harici bir çözüme ihtiyacınız olacak. O yüzden 2 güç kaynağı öneririm. Şu anki sisteminiz nedir? Nasıl mining yapmayı düşünüyorsunuz?

Ver008s veya Ver009s riserları öneririm
Ayrıca anakart falan aldınız mı, yoksa sisteminize mi bağlayacaksınız?

4 adet kartı tek kasaya koyamazsınız zaten harici bir çözüme ihtiyacınız olacak. O yüzden 2 güç kaynağı öneririm. Şu anki sisteminiz nedir? Nasıl mining yapmayı düşünüyorsunuz?
Elimde PSU çoklayıcı ve 6 ekran kartlı anakart var tüm bileşenleri tamamladım. Sadece güç kaynağı ve riser'lar kaldı. Önerebileceğiniz güç kaynağı var mı fiyat/performans? Sonuçta sadece mining için kullanacağım.
Versiyon 9 riser kullanmanı öneririm. Tek 1200-1000 Watt olup hem kaliteli hem de çok pinli PSU görmedim, gördüklerim de aşırı pahalı. Tavsiyem iki PSU kullanman.
Bana da o mantıklı geliyor. Fakat güç kaynağının pin sayıları da önemli haliyle. O yüzden PSU önerilerinizi bekliyorum.

Bundan 2 tane önerir misiniz? Uygun ve üzmeyecek bir şey istiyorum.

Son düzenleme:
750w daha çok tavsiye ederim. Yüksek kapasitenin yanı sıra bileşenler genelde daha kaliteli oluyor.
MWE750w Cooler master almıştım ben. Tavsiye ederim. Biraz daha bütçeniz varsa Gold alabilirsiniz ama size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı