Mining için ekran kartı güç kablosu çoklayıcısı önerisi

Hangi kablodan kaç tane alacaksınız ? En uydurukları bile 20-25 TL.

Güç kaynağınızda yeterli sayıda molex veya sata çıkışı varsa istediğinizi alabilirsiniz. 3 adet molex to 8 pin ya da 3 adet sata to 8 pin kablo almalısınız.

Güç kaynağınızda yeterli sayıda molex veya sata çıkışı varsa istediğinizi alabilirsiniz. 3 adet molex to 8 pin ya da 3 adet sata to 8 pin kablo almalısınız.
Güç kaynağım Asus Rog Strix 850w gold. Sanırsam yeterince var. Elimde bir tane 2 adet molex to 6 pin var bunu riser için kullansam sorun çıkar mı? Birde önerebileceğin var mıdır?

Piyasadakilerin çoğu kalitesiz ama işinizi görür. 2x6 pini riser için kullanabilirsiniz hiçbir sorun olmaz.

Ekran kartında kullanmak için önerebileceğiniz kaliteli bir şey var mıdır?
Maalesef. Ben PSU'nun içinden çıkanları kullanıyorum. Ama piyasadakiler de işinizi görür diye düşünüyorum. Kaliteli olsun derseniz modüler PSU kabli setleri var bakabilirsiniz. Fiyatı tuzlu ve gereksiz kablo olacak sizin için.

Maalesef. Ben PSU'nun içinden çıkanları kullanıyorum. Ama piyasadakiler de işinizi görür diye düşünüyorum. Kaliteli olsun derseniz modüler PSU kabli setleri var bakabilirsiniz. Fiyatı tuzlu ve gereksiz kablo olacak sizin için.
Hmmm. Piyasada bir sürü var ve binlerce liralık kartlarımı onlara emanet etmek bana pek güven vermiyor.

Hmmm. Piyasada bir sürü var ve binlerce liralık kartlarımı onlara emanet etmek bana pek güven vermiyor.
Güzel bir kablo seti veya PSU alıp içindekini kullanabilirsiniz. İçinizin rahat olması ve güvenmesi önemli. Ben de aynı korkuyu yaşadım. İyi bir güç kaynağı ve kablo gerçekten rahatlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı