Mining için MSI 1660S Aero alınır mı?

Yaratır. 60 derecenin altına düşmediğine dair yorumlar vardı.

60 derece normal değil mi peki hocam normaldede 55 derecede falan çalışıyor kartlar. Yani 60 derecelerde çalışsa sorun olur mu veya en kötü senaryoyu düşünelim overclockda yaptım 65 derece oldu. Sorun olur mu çok? Kaç dereceye kadar normal miningde​

Sürekli çalışan bir sistemde 65 derece sağlıklı değil. Gerçi sen sürekli mi çalıştıracaksın bilmiyorum.

Sürekli çalışan bir sistemde 65 derece sağlıklı değil. Gerçi sen sürekli mi çalıştıracaksın bilmiyorum.

Evet hocam 7/24 mining düşünüyordumda 5K'ye aldım zarar ettim sanıyordum. 5500'e sattım piyasası 6K olmuş. Millet kafayı yiyecek az kaldı. Dolar 11TL ama fiyatlar 2 katı olmuş. Dolar 15 TL olunca ev parasına 1050 Ti alırız artık

Hani bende 5K kim verir bu karta zaten ısınıyor kronik falan diyorum kendi kendime. Keşke satmayıp bekleseymişim bende 6kya verirdim herhalde xd.

Hocam 55 derece olan çekirdek sıcaklığıdır, çekirdek 55 iken RAM sıcaklıkları (?)70-80 derecelerde olabilir.

Hocam 55 derece olan çekirdek sıcaklığıdır, çekirdek 55 iken RAM sıcaklıkları (?)70-80 derecelerde olabilir.

Evet biliyorum bu konudan haberim var. Fakat Memory sıcaklığı bildiğim kadarıyla bu tarz orta segment kartlarda ölçecek sensör yok. Yani siz "o sıcaklık GPU sıcaklığı, GPU sıcaklığına aldırış etmeyin Memory'lerde sorun yoktur mining yapabilirsiniz" anlamında mı söylediniz bilmiyorum. Ama ben bu kartı alınca test ettim normalde Memory 1100mh overclock edilebilyor videolarda fakat benim kartta 400'den fazla ekleyemedim. Samsung marka VRAM var acaba bu yüzden mi miningde verimsiz anlamadım ama sattın en sonunda.

Aynen bende öyle düşündüm ve sattım. Çünkü ekran kartı yeni bir kart ama gene de ısınıyordu. Çipi bu kadar ısınıyorsa, RAM'ler kim bilir ne haldedir diye düşündüm.

Bu arada konu dışı ama geçen ay 5200'e sıfır 1660 sattım çift fanlı, demek ki iyi fiyata satmışım (keşke satmasaydım tabi).
İyi kazançlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…