Merhaba, ilk defa mining yapacağım ve 9650 TL'ye Palit RTX 3060 Tİ almayı düşünüyorum. Soğutma değerlerini pek bilmiyorum. Bu fiyat ve markayı düşünürsek sizce mantıklı mı?
@Nuri şakar kazık fiyat denebilir. Mining için yurt dışından daha iyi modelleri daha ucuza alabilirsiniz. Pek araştırmadım ancak ciddi fiyat farkı bulunuyor.
Bunu alabilirsiniz. Samsung bellekleri var. Hynix belleklere göre 3-4mh /s daha fazla verir. Sizin dediğiniz LHR model değilse çok iyi fiyat kaçırmayın kesinlikle alın derim.
Bunu alabilirsiniz. Samsung bellekleri var. Hynix belleklere göre 3-4mh /s daha fazla verir. Sizin dediğiniz LHR model değilse çok iyi fiyat kaçırmayın kesinlikle alın derim.
Palit LHR evet ama kendi toptancımız garanti sorunları oluşmayacak diye sıcak bakıyorum. Sizin Gigabyte alacakken ithalat ücreti çıkıyor 1500 TL o da toplam da 10.185 TL yapıyor.
Palit LHR evet ama kendi toptancımız garanti sorunları oluşmayacak diye sıcak bakıyorum. Sizin Gigabyte alacakken ithalat ücreti çıkıyor 1500 TL o da toplam da 10.185 TL yapıyor.
Siparişi tamamlarken mi ithalat ücreti çıkıyor ? Satıcı yine yabancı diye öyle düşündüm. Amazon Germany satıcı iken genelde dahil olarak gözüküyordu. Ozaman önermem.
Yuh be daha 1 hafta önce 8,5k kartlar ne ara 9,5k olmuş. Allahtan hemen aldım. Uçmuş fiyatlar. MSİ Gaming X modelini garantisi olmasa da kapalı kutu 8,5K ya aldım.
Siparişi tamamlarken mi ithalat ücreti çıkıyor? Satıcı yine yabancı diye öyle düşündüm. Amazon Germany satıcı iken genelde dahil olarak gözüküyordu. O zaman önermem.