Mining için PSU önerisi

selcukeraslan

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba 2 adet ekran kartımı çalıştıracak mining için PSU arıyorum.

1) RX 5700 XT.
2) RTX 3060 Ti LHR.

Anakart için ayrı PSU çalıştırabilirim iyi kötü bir PSU var elimde 400W'lık ama iki kart için nasıl bir PSU önerirsiniz?

Bütçe 750-1000 TL arasında.
Ayrıca modüler istemiyorum erimeler oluşuyormuş.

Bütçemi buna da çıkarabilirim eğer çok kaliteli bir şey olacak ise.
https://www.hepsiburada.com/corsair...bronze-siyah-120mm-fanli-psu-p-HBCV000011M8X4

Attığın linktekine kadar bütçen çıkıyorsa, bunu alabilirsin:

Attığım Corsair ile bunun arasında sence hangisi bu markayı bilmiyorum Corsair biliriz yıllarca.

Attığım Corsair ile bunun arasında sence hangisi bu markayı bilmiyorum Corsair biliriz yıllarca.

High Power kendisini performance gd serisi ile kanıtlamış markalardan biridir. Corsair Türkiye'de bilinir, High Power dünyada; bir de böyle bakmak lazım.

Gayet güzel bir PSU ki tier B'de kendisi PSU tier List'te. Şu ana kadar ben dahil pek çok kişi önerdi, alanlar memnun.

Sertifikası Gold, seninkinin Bronze'du.

High Power kendisini performance gd serisi ile kanıtlamış markalardan biridir. Corsair Türkiye'de bilinir, High Power dünyada; bir de böyle bakmak lazım.

Gayet güzel bir PSU ki tier B'de kendisi PSU tier List'te. Şu ana kadar ben dahil pek çok kişi önerdi, alanlar memnun.

Sertifikası Gold, seninkinin Bronze'du.
3 kart çalıştırabilirmiyiz high power la sıkıntısız? Kartlar RTX 2060 3 FAN 8+8 Pin , 1660ti + 3060

Abiler selamlar PSU'larda 1 tane ekran kartı için çıkış olmuyor 700 gibi düşük bir hacimde, daha fazla kartı takması için ekstra giriş gerekmeyecek mi?

Son düzenleme:
Abiler selamlar PSU'larda 1 tane ekran kartı için çıkış olmuyor 700 gibi düşük bir hacimde, daha fazla kartı takması için ekstra giriş gerekmeyecek mi?

Ben High Power arkadaşın önerdiği ürünü aldım çalıştırıyorum 2 tane 2x8 pin kablo var ekran kartını beslemek için. Yani bir ekran kartım 14 pin girişini besledim bir tane de 8 pin yuva besledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı