Arkadaşlar bütçe sınırım yok piyasadaki en kaliteli termal macunu arıyorum malum önümüz yaz ayı ekran kartları şimdiden ısınıyor iyi bir termal macun önerilerini bekliyorum bu arada yaklaşık 7-8 ekran kartına uygulayacağım.
Şu an kullanmakta olduğum ürün Arctic MX-4 2020 termal macun 4 gr 8.5W/mK ve çok memnun değilim.
Arkadaşlar bütçe sınırım yok piyasadaki en kaliteli termal macunu arıyorum malum önümüz yaz ayı ekran kartları şimdiden ısınıyor iyi bir termal macun önerilerini bekliyorum bu arada yaklaşık 7-8 ekran kartına uygulayacağım.
Şu an kullanmakta olduğum ürün Arctic MX-4 2020 termal macun 4 gr 8.5W/mK ve çok memnun değilim.
Ben dün Arctic MX-5 macun aldım 12W olmasına rağmen MX-4'e yakın performans gösteriyor deniliyor bilmiyorum. Bugün deneyeceğim ekran kartında aksilik olmazsa. Kafama takıldı seni kullandığın MX-4 sahte olabilir mi? Ağzı kilitli poşet ambalajda ve 2019 editionsa sahte olduğu söyleniyor. Ayrıca başta belirttiğim gibi termal pad değişimi belki de senin ihtiyacın.