Mining Karlı mı?

Karlı hocam, mis gibi karlı. Yüzlerce makale var konu hakkında. Kişisel çapta mining yapacağınız için tek yapmanız gereken nicehash indirmek ve mining'e başlamak. Kartın fazla ısınmadığına dikkat edin.

Risk dediğim fiyatının düşmesinden dedim hocam. :D
Fiyatı düşebilecek coin var, durmadan artacak coin var. Ethereum kesinlikle durmadan artacak tarafta. Bu yüzden bir risk olduğunu düşünmüyorum.

Kar ettirir. Düşük sıcaklıkta zararı olmaz. Eğer bir ay boyunca her gün 24 saat açık bırakırsan ortalama 2000TL kazanırsın. Lolminer kullanabilirsin. İnternetten nasıl kullanılacağına bak. Ben sabah kalktığımda açıyorum gece yatacağım zaman kapatıyorum. Tavsiyem binance pool kullanman yönünde. Çünkü günlük olarak paranı çekebiliyorsun. Edit: parayı hemen çekmek istemiyorsan ethermine kullanabilirsin. Ben kazandığım parayla gidip başka coinlere yatırım yapıp 3-5 bir şey daha kazanıyorum hem de zevkli oluyor takip etmesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı