Mining Karlı mı?

1) Kartınız şu anda 40mh/s ile kazım yapabilir bu da şu anda bakınız şu anda 6 6.5 dolar getirir günde. Kaynak: whattomine.com

2)
Forumda gerekli ayarlamaları yani OC undervolt tarzı işlemleri uygulayıp sıcaklığı sabit tutunca zararın minimuma ineceğini söylüyorlardı ancak 6 değil 3 sene kullanılırsınız atıyorum ya da kartınızın bozulacağı vardır 5 gün sonra bozulur. Siz oyun oynarken bile olabilir bu şans işi.

3) Kazanç sürekli değişmekle birlikte günde 6 dolar ayda 180 dolar yapar bu da 1517 yapar elektirk faturanıza güzel bir undervolta aşağı yukarı 90-100 etki edebilir (kesin değil) aşağı yukarı 1400 kazanç alırsınız ama mesela birkaç gün önce 8 dolar verdiğide oldu 3 dolar verdiğide oldu bu mh/s değerleri ile o yüzden kesin bir şey söylemek doğru olmaz yani 1400 TL'nin altınada düşebilir üstünede çıkabilir. Kazım zorluğuyla alakalı tamamen.
Kaynak: whattomine.com

4)
Çoğu kişi T-Rex Miner öneriyor ama ben Phoenix miner kullanıyorum ve 24 saatte bir ödeme yaptığı için kazımı Binance Pool'a yönlendiriyorum bu konuyu nasıl yapacağınızla ilgili detaylı videolar mevcut bakabilirsiniz.

5) Bahsettiğimiz ücretler 24 saat açık kaldığını varsayarak hesaplanan ücretlerdir. Daha az açık kalırsa kazancınız düşecektir.

Ayrıca kartınız stok halde 40 mh/s alıyor biraz Memory clock OC ile 44- 45 mh/s alabilir diye düşünüyorum. Kaynak : whattomine.com
 
Son düzenleme:
1) kartınız şu anda 40mh/s ile kazım yapabilir bu da şu anda bakınız şu anda 6 6.5 dolar getirir günde.

2) forumda gerekli ayarlamaları yani OC undervolt tarzı işlemleri uygulayıp sıcaklığı sabit tutunca zararın minimuma ineceğini söylüyorlardı ancak 6 değil 3 sene kullanılırsınız atıyorum ya da kartınızın bozulacağı vardır 5 gün sonra bozulur. Siz oyun oynarken bile olabilir bu şans işi.

3) kazanç sürekli değişmekle birlikte günde 6 dolar ayda 180 dolar yapar bu da 1517 yapar elektirk faturanıza güzel bir undervolta aşağı yukarı 90-100 etki edebilir (kesin değil) aşağı yukarı 1400 kazanç alırsınız ama mesela birkaç gün önce 8 dolar verdiğide oldu 3 dolar verdiğide oldu bu mh/s değerleri ile o yüzden kesin bir şey söylemek doğru olmaz yani 1400 TL'nin altınada düşebilir üstünede çıkabilir. Kazım zorluğuyla alakalı tamamen.

4) çoğu kişi T-Rex Miner öneriyor ama ben Phoenix miner kullanıyorum ve 24 saatte bir ödeme yaptığı için kazımı Binance Pool'a yönlendiriyorum bu konuyu nasıl yapacağınızla ilgili detaylı videolar mevcut bakabilirsiniz.

5) bahsettiğimiz ücretler 24 saat açık kaldığını varsayarak hesaplanan ücretlerdir. Daha az açık kalırsa kazancınız düşecektir.

Ayrıca kartınız stok halde 40 mh/s alıyor biraz Memory clock OC ile 44- 45 mh/s alabilir diye düşünüyorum.

Stok halde 36.5mh/s aliyor OC ile 39.5mh/s aliyor, degisik uygulamalar ile anca 44mh/s seviyesine gelir ama o uygulamalara gerek yok bence.
 
Stok halde 36.5mh/s aliyor OC ile 39.5mh/s aliyor, degisik uygulamalar ile anca 44mh/s seviyesine gelir ama o uygulamalara gerek yok bence.
Programlarla 40.5-41 yapılıyor. 44'e çıkmak için BIOS modlamak gerekiyor. O, programdan öte bir şey. Ayrıca garantiyi bitiriyor.
 
Bir sürü önerilmiş ama yeni başlayanlar için en basit mining programı hangisi? Bir de parayı papara hesabına aktarabiliyor muyuz?
Bilgisayarı yıpratmaz değil mi?
 
Bir sürü önerilmiş ama yeni başlayanlar için en basit mining programı hangisi? Bir de parayı Papara hesabına aktarabiliyor muyuz?
Bilgisayarı yıpratmaz değil mi?

Bilgisayara zarar vermez, Ethermine kullanip parayi Binance adresinize cekersiniz sonra Papara'ya gider para.
 

Geri
Yukarı