Mining nasıl yapılır?

AD Eybeed

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mining başlamaya karar verdim. Fakat 2 konuda kararsız kaldım birincisi hangi anakartı almalıyım? 5 ekran kartlı mining yapacağım fakat uygun bir anakart bulamadım. İkinci konuya gelecek olursak her şeyi topladım kurdum diyelim nasıl Mining'e başlayacağım? Nereden hesap açacağım. Bunları konu alan bir video da bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Artık yapmana değecek kazanç sağlayabileceğini düşünmüyorum elektrik faturası olmasa günlük kartına göre kazanabilirdin.

Bu işi yapmak için birkaç güvenilir siteler var adı aklıma gelmiyor bende zamanında kısa süreli yapmıştım. Ama artık kartlar LHR versiyonla çıkıyor ve bu da mining kazancını %70'lere kadar düşürüyor o yüzden değiceğini düşünmüyorum bunun kurulumuyla ilgili ciddi bir destek alman lazım bilen biriyle ayarlaman lazım tek karttan kolayda 5-10 adetli kartlarda sistemler çok farklı oluyor

Artık yapmana değecek kazanç sağlayabileceğini düşünmüyorum elektrik faturası olmasa günlük kartına göre kazanabilirdin.
elektrik konusunda bir sıkıntı olmuyor

stormgain ve ECOS varmış onları duydum şimdilik, böyle ciddi destek alabileceğim bir yardımı nasıl bulabilriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…