Mining nedir?

Hayır zaten her ay yapma gibi bir amacım yok, sadece God of War, Elden Ring, lgs için birkaç kaynak kitap ve hikaye kitabı için gerekli parayı tamamlayıp bırakmak amacım.

Kaynak? 2070 aylık 800-900 lira civarı kâr bırakıyor.

Hocam peki bu üstte belirttiğim ihtiyaçlarımı ve isteklerimi madem ininal karta aktaramıyorum, başka şekilde direkt almamın yolu varmıdır?
Açtığınız Binance hesabı kime ait olacaksa, o kişiye ait bir kredi-banka kartı gerekli. Oradan karta atıp, kendi İninal'inize yollabilirsiniz.

Bilerek "~" koydum zaten, konu sahibi umarım yapar da görürüz değerleri.

Bankaya havale ile alabilirsiniz sadece. Kara para aklamayı önlemeye yönelik bir hareket.
Babama danışmadan bu mining işinin bana çıkarı yok gibi, yeni bir konu açayım internetten para kazanma ile ilgili bari, çok teşekkürler tüm cevap verenlere.

Babama danışmadan bu mining işinin bana çıkarı yok gibi, yeni bir konu açayım internetten para kazanma ile ilgili bari, çok teşekkürler tüm cevap verenlere.
Tek yapman gereken babanın kimlik bilgilerini kullanarak hesap doğrulamak ve onun banka hesabının bilgilerini girmek. Herhangi bir riski yok. Eğer kabul ederse ayda 800-900 lira getirisi var.

Tek yapman gereken babanın kimlik bilgilerini kullanarak hesap doğrulamak ve onun banka hesabının bilgilerini girmek. Herhangi bir riski yok. Eğer kabul ederse ayda 800-900 lira getirisi var.
Kabul edeceğini pek sanmam ama deneyelim bakalım yarın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…