Mining pool önerisi

nneutronn

Centipat
Merhaba, 2 farklı sorum olacak. Birincisi, Örneğin 24 saat boyunca 2 farklı platformdan kazım yapacagım 2 tarafta da 31mh/s değer alıyorum 2 taraf da 24 saat durmadan kazım yapacak ve bu kazım sonrasında gelen kazançta ciddi farklar oluyor mu? Örneğin Binance pool vs Ethermine vs 2miners tarzından. İkinci sorum ise: Block ödülleri neye göre artıp neye göre düşüyor? 3 gün önce günlük 6.5 dolar alırken şu an 3.50 dolar alabiliyorum. Bu azalmanın ve artışın etkenleri nedir nasıl artar-azalır Bunun pool ile alakası var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 farklı sorum olacak. Birincisi, Örneğin 24 saat boyunca 2 farklı platformdan kazım yapacagım 2 tarafta da 31mh/s değer alıyorum 2 taraf da 24 saat durmadan kazım yapacak ve bu kazım sonrasında gelen kazançta ciddi farklar oluyor mu? Örneğin Binance pool vs Ethermine vs 2miners tarzından. İkinci sorum ise: Block ödülleri neye göre artıp neye göre düşüyor? 3 gün önce günlük 6.5 dolar alırken şu an 3.50 dolar alabiliyorum. Bu azalmanın ve artışın etkenleri nedir nasıl artar-azalır Bunun pool ile alakası var mı? Teşekkürler.
Bu dalgalanma Ether ağındaki ücret dalgalanmasından kaynaklı. Ethereum miner'ları çoğunlukla işlem ücretlerini topluyor, blok ödülünü değil.

Ethereum Gas Tracker | Etherscan Bu linkten ücretleri takip edebilirsiniz, daha yüksek olunca miner'ların kazancı daha yüksek oluyor. Şu an 82, geçen hafta 400'e yakındı o yüzden düşüş görmüş olabilirsiniz. Ağ yoğunluğu olduğunda daha yüksek oluyor ücretler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı