Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #31 Evet o bende var.
BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 1 Ekim 2021 #32 Samet2233 dedi: Evet o bende var. Genişletmek için tıkla... Tamam, hocam. Onla yapabilirsin. Olmazsa zaten iade edersin yorma kafanı. Ama olucağı zaten kesin.
Samet2233 dedi: Evet o bende var. Genişletmek için tıkla... Tamam, hocam. Onla yapabilirsin. Olmazsa zaten iade edersin yorma kafanı. Ama olucağı zaten kesin.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #33 Reis İtopya'dan kredi kartı taksit ile alacağım iade yaparlarmıki. BBŞ babuş dedi: Tamam, hocam. Onla yapabilirsin. Olmazsa zaten iade edersin yorma kafanı. Ama olacağı zaten kesin. Genişletmek için tıkla... Reis forumda herkes sırf mining yapmayayım diye alma diyorlar ama ETH kapancakmış. Son düzenleme: 1 Ekim 2021
Reis İtopya'dan kredi kartı taksit ile alacağım iade yaparlarmıki. BBŞ babuş dedi: Tamam, hocam. Onla yapabilirsin. Olmazsa zaten iade edersin yorma kafanı. Ama olacağı zaten kesin. Genişletmek için tıkla... Reis forumda herkes sırf mining yapmayayım diye alma diyorlar ama ETH kapancakmış.
BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 1 Ekim 2021 #34 Samet2233 dedi: Reis İtopya'dan kredi kartı taksit ile alacağım iade yaparlarmıki. Reis forumda herkes sırf mining yapmayayım diye alma diyorlar ama ETH kapancakmış. Genişletmek için tıkla... Ya ben mining'den bu süreden sonra zaten çok da kazanacağınızı zannetmiyorum. ETH kapanmaz ama dediğim muhtemelen olabilir. Taksitle alıyorsan yaparlar herhalde iade sonuçta.
Samet2233 dedi: Reis İtopya'dan kredi kartı taksit ile alacağım iade yaparlarmıki. Reis forumda herkes sırf mining yapmayayım diye alma diyorlar ama ETH kapancakmış. Genişletmek için tıkla... Ya ben mining'den bu süreden sonra zaten çok da kazanacağınızı zannetmiyorum. ETH kapanmaz ama dediğim muhtemelen olabilir. Taksitle alıyorsan yaparlar herhalde iade sonuçta.