Mining sistemine işlemci önerisi

Japonya'dan getirtememde bana aylık tam 3000 2700 arası elime verebilecek bir kart lazım zorlarsak 11 k bütçem var ama TR direk alabileceğim varsa önerir misin?

Hiçbir şeyi bilmeden işe girmeye çalışıyorsun aylık 3000 TL kazanabilmen için 2 tane 2060 yetmez.
2 tane 2060 elektriği çıkınca ayda toplam eline şu an 900-1000TL para bırakır. Senin dediğin miktarı kazanmak için 6 tane 2060 alman lazım.

Arkadaşlar BTC kazımı yapacağım kararı verdim RTX 3060 Ti alacağım bilgim var arkadaşlar miningle ilgili ama benim yanlış bildiğim varsa ondan öyle yazıyorum yoksa biliyorum mining yapmayı.

Arkadaşlar BTC kazımı yapacağım kararı verdim RTX 3060 Ti alacağım bilgim var arkadaşlar miningle ilgili ama benim yanlış bildiğim varsa ondan öyle yazıyorum yoksa biliyorum mining yapmayı.

Ya harbiden bilmiyorsun ya da konu trol Bitcoin kazmak için asic cihaz alman lazım 3060 Ti ile kazılmıyor umarım troldür yoksa zarar edeceğin kesin.

Reis konu trol değil ben yardımcı olacağınızı düşünüyordum fakat yardımcı olanlar oldu dalga geçenlerde oldu RTX 3060 Ti da mining kilidi var onu kırdılar RTX 3060 Ti de mining kilidi olmadan ne kadar kazanırım aylık onu söyleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı