Mining ve internet kafede kullanılmış GTX 1070 alınır mı?

Dostum mining her zaman bu kadar kazandırmaz. ETH 1200 dolar bandına düştü düşmeye dewam edebilir.
Dolar da arttığı için ETH 1200 dolar seviyesinde, ayda 750TL çıkarır gibi düşünüyorum, direkt hesaplamadım ama en kötü ihtimal 3 ayda parasını çıkartacağını düşünüyorum.

Alınmaz o fiyata derken mining yapmış kart çöp olmuş alınmaz 1000 TL bile verse.

Alınmaz o fiyata 1050 Ti 1000 TL'ye alın iyi bir fiyat performansı var ancak param var alacağım 1050 Ti istemem diyosanız alın size kalmış.

10 ay internet kafede kullanılması miningten daha çok yıpratmıştır kartı muhtemelen, sürekli anormal şekilde kullanılmış ama fiyatı aşırı uygun tabii.
Ben son kullanıcı olarak olası risklere rağmen bu fiyattan alabilirim. Kartı almadan Furmark' a sokar 15 dakika teste tabii tutarım. Mining yapıldığı için ayrıca VRM sıcaklığına özellikle dikkat edilmesi de gerekiyor. Burada herhangi bir sorun çıkmazsa eğer plakada ki vidada garanti etkiketi de duruyorsa kartı satın alırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı