Mining virüsleri Windows sıfırlama ile gider mi?

vhesap171

Femtopat
Daha fazla  
2 yıllık RTX 3050 Ti 16 GB RAM gayet hoş bir bilgisayarım var. 2 yıldır çok rahat bir şekilde kullanıyorum. Fakat geçenlerde Minecraft gibi basit bir oyunda bile herhangi bir ek ayar olmadan maksimum 30-40 FPS alabiliyordum. Önceden boyle bir sorun yoktu tabii. Neyse Launcher'da sorun falan vardir deyip gectim. Aynı sorunu Fortnite oynarken de yasamaya başladım. Zaten bunlar peş peşe birikti ve bilgisayar iyice kafayı yedi normalde bile kasar oldu. Bir süre sonra CPU'yu %100'e zorlayan bir dosya fark ettim Görev Yöneticisi'nden. Biraz araştırdım ve mining için kullanilar bir virüs oldugunu ogrendim. Nasıl bulastigini hiç bilmiyorum crackli seylerle falan da isim yoktur. En sonunda bilgisayarı sıfırlamaya karar verdim. Bilgisayar birazdan sifirlanacak. Sormak istedigim şey bu virüs sıfırlama ile gitmis midir? Cogu virus sifirlama ile gidiyor diye biliyorum cunku. Yardimci olursaniz sevinirim.

digerlerinin kast ettikleri cd usb yi takıp format atmak o ise hazır kurulu bilgisayarda ayarlardan sıfırlayacak sadece lisansı kaybetmemek için.
Tamamdır ne demek istedigini anladim
Bilgisayar suan sıfırlaniyor. Bitince sorunum cozulmemis olursa ona da bir bakacagim fakat sormak istedigim birsey var. Bilgisayar suan yanimda sifirlaniyor fakat fanlar kendi kendine acilip oyun oynarmis gibi calisip tekrar duruyor ve bunu format atmaya baslayaldan beri yapiyor sizce bir sorun varmidir?

Tamamdır ne demek istedigini anladim
Bilgisayar suan sıfırlaniyor. Bitince sorunum cozulmemis olursa ona da bir bakacagim fakat sormak istedigim birsey var. Bilgisayar suan yanimda sifirlaniyor fakat fanlar kendi kendine acilip oyun oynarmis gibi calisip tekrar duruyor ve bunu format atmaya baslayaldan beri yapiyor sizce bir sorun varmidir?
şuanda masaüstünde olmadıgın için dengeli bir fan kontrolü olmaması bence normal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı