Sorum başlıktaki gibi hocalarım. Laptop boştayken Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU %'si 60'la baslayip hemen 8'e iniyor, GPU %'sinde bir şey gözlemlemiyorum.
Sorum başlıktaki gibi hocalarım. Laptop boştayken Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU %'si 60'la baslayip hemen 8'e iniyor, GPU %'sinde bir şey gözlemlemiyorum.
Normal herkeste olur, bir anda yük bindiği için. Fakat çok şüpheliyseniz format.
Hocam Görev Yöneticisi'ni ilk açtığınızda zaten bu durum normaldir. Mining gibi virüsler bilgisayarı yorar ve eski performansını verememesine sebep olur. Eğer bilgisayarınızda onun haricinde gözle görülür performans düşüşü, yüksek sıcaklık veya yüksek fan sesleri gibi sıkıntılara sahipseniz bu virüsü yemiş olma ihtimaliniz vardır.
Olabilir her antivirüs her virüsü göremeyebilir.Kaspersky tam tarama ile gözükmeme ihtimali var midir hocam.
Yok hocam açıkçası, bir tek fanlar boştayken biraz çalışıyor o kadar, onun dışında bir performans kaybı yaşamadım.
Kaspersky tam tarama ile gözükmeme ihtimali var midir hocam.
Yok hocam açıkçası, bir tek fanlar boştayken biraz çalışıyor o kadar, onun dışında bir performans kaybı yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.