Mining virüsü nasıl kaldırılır?

Hocam services.msc'ye girdiğinizde şüpheli gördüğünüz bir servis var mı? Açıklaması olmayan servislerden göz atmaya başlayın belki bir şeyler bulabilirsiniz.

Antivirüsler bilgisayarımı çok donduruyor, ve çok yavaş ilerliyorlar. Hemen hemen 2 saattir tarama yapıyorum Kaspersky ile ama şu an bile çok az şey taradı ve virüsü hâlâ bulamadı. Mining virüsünden dolayı da bilgisayar çok ısınıyor, iyicene yavaşlatıyor. Format atmak dışında bu virüsü nasıl silebilirim? Hafif bir antivirüs programı var mı veya bu virüsü antivirüs programları olmadan kaldırmam mümkün mü?

Bilgisayarım;

• Windows 10 X64
  • I2 Quad Core Q8300
  • 6 GB RAM
  • ATI Radeon HD4350
  • 512 GB 7200RPM WD Blue hard disk
dostum öncelikle geçmiş olsun bu kardeşimin bilgisayarınada bulaştı sana önerim temiz kurulum yap yoksa bu mining virüsü seni çok sinir eder.
virüsün adı nedir?

Dostum öncelikle geçmiş olsun bu kardeşimin bilgisayarınada bulaştı sana önerim temiz kurulum yap yoksa bu mining virüsü seni çok sinir eder.
Virüsün adı nedir?

Güvenli mod ile tarama yapsın. Bu sayede mining virüsü çalışamaz. Ve silinir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı