Mining virüsü nasıl silinir?

yuozmune

Decapat
Daha fazla  
Malwarebytes denedim Bitdefender denedim Rkill ve Roguekiller denedim, hiçbiri bulamadı. System idle Processor altında yüzde 90 ila 99 arasında kullanıyor. Görev Yöneticisi açık kalınca kapatıyordu ama artık kapatamıyor. Ben kapattığım gibi tekrar 90'lara çıkıyor. Windows sıfırlamayı düşünüyorum bilgisayarı Safe Mode'da çalıştırdığım zaman ise sorun yok bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes denedim Bitdefender denedim rkill ve roguekiller denedim, hiçbiri bulamadı. System idle Processor altında yüzde 90 ila 99 arasında kullanıyor. Görev Yöneticisi açık kalınca kapatıyordu ama artık kapatamıyor. Ben kapattığım gibi tekrar 90'lara çıkıyor. Windows sıfırlamayı düşünüyorum bilgisayarı safe Mode'da çalıştırdığım zaman ise sorun yok bu arada.

Format atmak en iyi çözüm olacaktır.

Malwarebytes denedim Bitdefender denedim rkill ve roguekiller denedim, hiçbiri bulamadı. System idle Processor altında yüzde 90 ila 99 arasında kullanıyor. Görev Yöneticisi açık kalınca kapatıyordu ama artık kapatamıyor. Ben kapattığım gibi tekrar 90'lara çıkıyor. Windows sıfırlamayı düşünüyorum bilgisayarı safe Mode'da çalıştırdığım zaman ise sorun yok bu arada.
ESET, Kaspersky'ı denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı