Arkadaşlar, az önce bir siteden Türkçe yama yükledim kurulumu yaptım ama sitedeki yamalar virüslü imiş. Ben de hemen format atıyorum şimdi. Bu virüslerden kurtulabilirim, değil mi?
Kaspersky siber güvenlik yazılımıyla üstün virüs koruması elde edin. Ücretsiz sürümü veya deneme sürümünü indirin ve en yeni siber saldırılara ve tehditlere karşı kendinizi koruyun.
Arkadaşlar, az önce bir siteden Türkçe yama yükledim kurulumu yaptım ama sitedeki yamalar virüslü imiş. Ben de hemen format atıyorum şimdi. Bu virüslerden kurtulabilirim, değil mi?
Flash belleginiz var ise ona Kaspersky rescue disc kurun, sonra USB'den Boot edin. Krd ile tam tarama yapın. Bunun normal Kaspersky ile arasinda olan fark şudur; birisinde virüs çalışmaya devam eder ve tam olarak silinmeyebilir, diğerinde bir Linux dağıtımı virüs, hiçbir şey yapamaz. Bu sayede virüsü tamamen silebilirsin.
Şu an format atılıyor sonrasında Kaspersky ile tarama yaparım teşekkürler.
Bu arada site yamacı mı öyle bir şeyydi dikkat edin formda adına açılmış bir sayfa var.
Şu an format atılıyor sonrasında Kaspersky ile tarama yaparım teşekkürler.
Bu arada site yamacı mı öyle bir şeyydi dikkat edin formda adına açılmış bir sayfa var.